Naprostá špička pro ty, co to s během myslí vážně

Pokud hledáš špičkový produkt, který pro tebe bude ideálním a univerzálním parťákem na jakoukoli zátěžovou aktivitu, potom jsi na správné adrese. V kolekci firmy Raid Light najdeš bundu Ultra MP+, která bude splňovat naprosto všechny tvé požadavky, i ty nejnáročnější.

 

JEDNODUCHOST A FUNKČNOST

Bunda Ultra MP+ byla vyvinuta speciálně pro maximální výkon. Díky tomu disponuje důležitými detaily, které oceníš při náročném tréninku, a přitom je tak jednoduše řešená, že se stane univerzálním kouskem na cokoli.

 

Jednoduchá a technická konstrukce, velmi nízká hmotnost (170 g), voděodolnost a vysoká prodyšnost. To jsou vlastnosti, které oceníš při jakémkoli tréninku. V létě na běh, v zimě na skialpy nebo na běžky. Je vyrobena z velmi pružného materiálu, který je lehký, rychleschnoucí a prodyšný. Díky tomu se aktivně podílí na termoregulaci tvého těla a odvětrává přebytečné teplo.

 

Samozřejmostí jsou detaily, které oceníš při tréninku i závodě. Zesílené panely na ramenou, integrovaná boční kapsa na telefon, gel či tyčinku nebo možnost sbalit bundu do vlastní kapsy. Ultra MP+ je na trhu i pro ty nejnáročnější zákazníky.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *