We Norwegians

Přítomnost vtisknuta vlně

We Norwegians je norská značka nejluxusnějšího vlněného oblečení od módní návrhářky, Tove Grane.  Pokud hledáte opravdovou kvalitu, originalitu, neuvěřitelnou jemnost materiálu, je We Norwegians stvořena pro vás. We Norwegians se zaměřuje na lifestylovou i sportovní módu a používá výhradně přírodní materiály. Dbá na udržitelnost a výrobu, při které se bere významný ohled na životní prostředí. Pohleďte na Norsko. Zemi s nejkrásnější přírodou v Evropě a nejvyšší kvalitou života. Tove Grane vtiskává tuto kvalitu do jedinečných kousků oblečení. We Norwegians vychází z mnohaleté zkušenosti produkce vlny a tradice tohoto materiálu na skandinávském poloostrově. Oblečení dostává lehký nádech italského designu při zachování norské kvality. Vzniká tak opravdu jedinečné dílo.

Kašmír, Merino, jemná norská vlna nebo Tencel. Těmto prvotřídním materiálům dodává moderní náboj a snaží se o zcela nové pojetí vlněného oblečení. Za cíl si klade přinést zákazníkům všechny dokonalé vlastnosti vlny, které ji příroda nadělila, a vtisknout do jednotlivých kusů oděvu přítomnost, především zpracováním moderními technologiemi a neotřelým ležérním designem.

We Norwegians přináší to nejkvalitnější vlněné oblečení, které má svůj nezaměnitelný styl.

Moderna postavená na tradici

Značka We Norwegians vznikla v norském Vossu a je zaměřena na design a výrobu aw16_8prémiových produktů z vlny. Novorození Norové bývají obvykle zavinutí do jemné vlněné dečky. Od té doby jsou s vlnou spjati a nosí ji celý svůj život a po celý rok.

We Norwegians založila Tove Grane, uznávaná norská módní designérka. Filozofie, kterou značce vtiskla, je postavena na nadčasovosti, tradici a původu. Zároveň se snaží přímo reflektovat, kým Norové ve skutečnosti jsou.

Vznikl tak mix moderního základu a tradičních pleteninových vzorů zformovaný do současných trendů.