100% přírodní praní.

Značka BioWash je vlastní značkou Norské módy. Jde o přírodní prací prostředky na praní prádla všeho druhu, vyrobené ze 100 % z přírodních mýdlových ořechů. Jako jediný na trhu obsahuje spojení lanolínu a silice. (platí pro varianty na vlnu)

Použití prostředku BioWash je pestré – od jemných tkanin jako vlna a kašmír, přes péřové bundy až po membránové bundy a sportovní textil. Prací gely jsou díky přírodnímu původu ekologické a šetrné vůči lidskému zdraví i přírodě. Chrání tak například děti před různými zdravotními problémy způsobenými chemickými pracími prostředky.

  • Mýdlové ořechy jsou obnovitelná surovina, sklízená v oblasti třetího světa. Jedná se o plod stromu Sapindus Mukorrosi, který roste v Indii a Nepálu.
  • Jako rostlinný prací prostředek se BioWash hodí pro jemné, avšak důkladné a šetrné praní a čištění. Prádlo změkčují přírodním způsobem, takže odpadá nutnost používání avivážních prostředků – slupky ořechů obsahují látku zvanou saponin, která je přírodním saponátem.
  • BioWash se hodí zejména na vlnu a jemné tkaniny a membránové oděvy, ale také na péřové výrobky, protože peří neodmašťuje.
  • BioWash je určen těm, kteří zvažují úplné nebo alespoň částečné nahrazení běžných pracích prostředků 100% přírodním produktem.
  • V nabídce balení 35 ml , 250 ml a 1500 ml. Dále naleznete v nabídce také prostředek na nádobí s citrónovou silicí.
Velikost balení
Určení
Přírodní a ekologický prací gel univerzální Biowash 300 ml
Přírodní prací gel je šetrný ke zdraví i k přírodě. Síla přírodního praní, šetřete přírodu a své oděvy. Ekologický přírodní prací prostředek pro veškeré oděvy. Spolehlivě odstraní nečistoty, přitom ale plně zachová funkčnost všech materiálů. Nezanechává v prádle rezidua, která dráždí pokožku, proto je vhodný i pro alergiky.
179 Kč
Prací gel přírodní univerzální s levandulí Biowash 300 ml
Přírodní prací gel je šetrný ke zdraví i k přírodě. Síla přírodního praní, šetřete přírodu a své oděvy. Ekologický přírodní prací prostředek pro veškeré oděvy. Spolehlivě odstraní nečistoty, přitom ale plně zachová funkčnost všech materiálů. Nezanechává v prádle rezidua, která dráždí pokožku, proto je vhodný i pro alergiky.
179 Kč
Prací gel přírodní se stříbrem na funkční oděvy Biowash 300 ml
Prací gel se stříbrem na funkční oděvy šetří přírodu i peníze. Je přírodní, ekologický, vhodný i pro alergiky. Přírodní síla praní, šetřete přírodu a své oděvy.
249 Kč
Prací gel na vlnu s levandulí Biowash 300 ml
Jedinečný ekologický prací gel na vlnu s levandulí a lanolínem. Prací gel je vyroben z přírodních složek, obsahuje vonné esenciální oleje. Je šetrný k lidskému zdraví. Obsahuje přírodní lanolín, což je ovčí tuk, který prodlužuje udržitelnost vlněných a Merino oděvů. Bez fosfátů, bez ropných derivátů, bez umělých barviv, bez chlóru.
249 Kč
Prací gel na vlnu s lanolínem a rozmarýnem Biowash 300 ml
Jedinečný ekologický prací gel na vlnu s rozmarýnem a lanolínem. Prací gel je vyroben z přírodních složek, obsahuje vonné esenciální oleje. Je šetrný k lidskému zdraví. Obsahuje přírodní lanolín, což je ovčí tuk, který prodlužuje udržitelnost vlněných a Merino oděvů. Bez fosfátů, bez ropných derivátů, bez umělých barviv, bez chlóru.
249 Kč
Prací gel na vlnu s cedrem Biowash 300 ml
Jedinečný ekologický prací gel na vlnu s cedrem a lanolínem. Prací gel je vyroben z přírodních složek, obsahuje vonné esenciální oleje. Je šetrný k lidskému zdraví. Obsahuje přírodní lanolín, což je ovčí tuk, který prodlužuje udržitelnost vlněných a Merino oděvů. Bez fosfátů, bez ropných derivátů, bez umělých barviv, bez chlóru.
249 Kč
Prací gel na vlnu s rozmarýnem a lanolínem 35 ml
Prací gel na vlnu s rozmarýnem a lanolínem. Přírodní, ekologické, vhodné i pro alergiky. . na veškeré oděvy a výrobky z vlny a merino vlny s lanolinem pro lepší funkčnost zachovává jasné barvy zjemňuje vlnu a chrání proti molům prodlužuje životnost vlny objem: 35 ml. Ekologický přírodní prací…
39 Kč
Prací gel se stříbrem na funkční oděvy 250 ml
Prací gel se stříbrem na funkční oděvy, šetří přírodu i peníze, přírodní, ekologické, vhodné i pro alergiky, přírodní síla praní, šetřete přírodu a své oděvy – na funkční sportovní textil- zbaví vaše prádlo zápachu- antimikrobiální účinek- s koloidním stříbrem proti plísním- na vše co je špinavé objem:…
189 Kč
Prací gel na vlnu s levandulí a lanolínem 1,5L
Prací gel na vlnu s levandulí a lanolínem. šetří přírodu i peníze, přírodní, ekologické, vhodné i pro alergiky. přírodní síla praní, šetřete přírodu a své oděvy. . na veškeré oděvy a výrobky z vlny a merino vlny s lanolinem pro lepší funkčnost zachovává jasné barvy zjemňuje vlnu a chrání proti…
799 Kč

Ochránit zboží i zákazníky

Norská móda do České republiky a na Slovensko dováží a prodává ty nejlepší produkty z Norska. Velká část je přitom vyrobena z naprosto jedinečných technických materiálů nebo vlny. Oboje potřebuje určitou úroveň péče, ke které patří především praní. To firmu motivovalo k vytvoření vlastní značky ekologických a k oděvům a všem materiálům velmi šetrným pracím prostředkům.

Postupně se vyvíjelo jejich určení a dnes Norská móda nabízí prací gely speciálně na vlnu, se stříbrem na syntetiku a s vůněmi přírodní, pomeranč a levandule.

Nebojte se praní vlny

Praní a manipulace s vlnou Všechny oděvy od Devoldu obsahují jako své hlavní vlákno vlnu merino. K udržení přírodních vlastností této vlny a k zajištění dlouhé životnosti výrobku je…