Tvoje nová nejoblíbenější mikina

Každá z nás má ve skříni mikču, kterou miluje a nemůže se jí zbavit, i když je děsná, protože k ní máme citový vztah a zatím ji žádná jiná nedokázala nahradit. Tak už můžeš. Klidně ji vyhoď nebo pošli dál, protože mikina Saue od Kari Traa ji nejenom nahradí, ale nebudeš ji chtít sundat. Nikdy.

Obyčejně dokonalá

Mikina Saue je jednoduše dokonalá. Nemá smysl popisovat speciální detaily a vychytávky. Nejsou. Je prostě tak pohodlná, že nic takového nepotřebuje.

Velmi příjemný a pružný materiál s vysokým podílem bavlny je perfektní na běžné nošení, i na nějakou tu aktivitu. Perfektní střih, který uznává ženské křivky, ale nesnaží se je kopírovat, zakryje tak případné nedostatky, a přitom můžeš stále vypadat dostatečně sexy. Má hodně vysoký límec a kapuci se stahováním, takže ji oceníš i v chladnějších dnech, cestou na trénink nebo večer v parku u vína.

Jakmile ji jednou oblečeš, budeš se cítit naprosto pohodlně, a to je to nejdůležitější. K džínám, legínám, k sukni nebo třeba na domácí pohodičku k teplákům. Tahle mikina udělá parádu kdykoli a kdekoli, máš na výběr z několika barevných kombinací. A upřímně, jedna nestačí.

Mikču najdeš na našem e-shopu!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *