Půjčovna a testovací centrum Norská móda

Bergans, Jetboil, Fjellpulken, 83369d4f32022bbd06a786f26eb1a03c34285d6dNordic cab, Ally, Samsonite

litomerice@norskamoda.cz
416 738 846
Jarošova 32, Litoměřice

 

Potřebujete profesionální  outdoorové vybavení, ale nechcete ho kupovat?

Nebo chcete vybraný produkt otestovat, než ho koupíte?

Nabízíme ty nejkvalitnější  outdoorové produkty z Norska. V půjčovně a testovacím centru Norská móda se můžete vybavit na polární expedici, dovolenou nebo na víkendový kemp s dětmi. Nabízíme k zapůjčení expediční batohy či krosny, speciální outdoorové vařiče, skládací kanoe, stany Teepee, dětské vozíky, dětské i expediční saně a cestovní zavazadla. Vše od renomovaných norských a amerických výrobců Bergans of Norway, Jetboil, Fjelpulken, Nordic cab, Ally a Samsonite.

Speciální nabídka – pokud se rozhodnete vybraný zapůjčený produkt do dvou měsíců od zápůjčky koupit, o celou výši půjčovného Vám odpovídající nové zboží zlevníme!

 

Jak půjčovna a testovací centrum Norská móda funguje?

Je to jednoduché! Vyberte si produkt z ceníku půjčovny a testovacího centra a kontaktujte nás prostřednictvím kontaktních údajů (e-mailem na litomerice@norskamoda.cz nebo telefonicky na 416 738 846). Na základě kontaktu rezervujeme termín zápůjčky. Doporučujeme rezervovat vybraný produkt alespoň měsíc předem.

Zapůjčený produkt si pak můžete vyzvednout v jedné z našich prodejen:

Norská Móda Litoměřice
Jarošova 32, 412 01 Litoměřice
+420 724 579 545, litomerice@norskamoda.cz

Případně je po předchozí dohodě možné sjednat přepravní službu.

 

Důležité informace k zápůjčkám a převzetí:

Osobní převzetí z obchodu

Při osobním předání společně vyplníme a podepíšeme smlouvu o pronájmu. K tomu je nutné předložit dva doklady totožnosti.

Poté zaplatíte vratnou zálohu. Pozor, zálohu není možné platit kartou, je nutné ji uhradit v hotovosti. Výši zálohy naleznete v ceníku půjčovny a testovacího centra Norská móda. Poté převezmete zboží a můžete vyrazit vstříc zážitkům.

 

Realizace zápůjčky přepravní službou

Pokud jsou kamenné prodejny Norská móda mimo Váš dosah, je možné zápůjčku realizovat přepravní službou. V takovém případě nejprve obdržíte e-mailem smlouvu, kterou vyplníte, vytisknete, podepíšete a naskenujete a společně s elektronickou kopií občanského průkazu a dalšího dokladu totožnosti zašlete e-mailem zpět na adresu litomerice@norskamoda.cz

Zároveň s tím je nutné zaslat na náš bankovní účet zálohu s odhadovanou výší půjčovného. Poštovné řešíme individuálně dle velikosti balíku. Obvykle je připočteno k půjčovnému.

 

Fakturace a vrácení zálohy

Po vrácení zboží, je-li ve stejném stavu jako před zápůjčkou, Vám bude vystavena faktura ve výši skutečného půjčovného a souběžně navrácena záloha v hotovosti. V případě vrácení zapůjčeného zboží přepravní službou bude záloha vrácena na účet po kontrole vracené věci.

Smlouvu k náhledu naleznete ZDE:

Ceník a přehled produktů k zapůjčení naleznete ZDE: