Bunda, o které nebudete ani vědět!

Technická větruodolná bunda

Bunda RaidLight Ultra Windproof je jednoduše nepostradatelný kousek do šatníku každého sportovce, který to s během myslí fakt vážně.

Jednoduchost a funkčnost

Pokud jste zaměření na výkon, určitě oceníte, že bunda Ultra Windproof nabízí současně jednoduchost a funkčnost. To znamená žádné zbytečné prvky, které by zvyšovaly hmotnost bundy, a přitom má vše, co při běhu v terénu oceníte.

Technická konstrukce, nízká hmotnost a především větruodolnost a vysoká prodyšnost. Materiál je pružný, lehký a rychleschnoucí a zajistí, že když už vás bude počasí nutit běžet s nějakou tou vrstvou navíc, nebude vás rozhodně omezovat!

Bunda má povrchovou úpravu DWR, díky které s ní přečkáte i lehké mrholení a obrovskou výhodou je rovněž možnost sbalit ji do jedné z kapes. Všechna tahle paráda se navíc vejde do 100 g hmotnosti!

Tohle jsou vlastnosti, které z bundy RaidLight Ultra Windproof dělají naprostou špičku. Díky nim navíc bundu využijete opravdu při jakýchkoli tréninkových aktivitách, například při jízdě na kole. Pokud tedy sháníte univerzální a maximálně funkční bundu, volba je jasná – RaidLight Ultra Windproof.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *