Do zimy i na parádu

I když už se jaro blíží, pořád ještě musíš počítat s tím, že (nejenom) na horách tě může zaskočit mráz i sněžení. A protože správná žena je připravena na cokoli, neměla by ti ani teď ve skříni chybět základní vrstva od Kari Traa.

_pml943577

Funkční vrstva po celý rok

Pokud nepatříš mezi ty extrémně zimomřivé ženy, nebo s merino vlnou nemáš ještě moc zkušeností, máme pro tebe řešení. A tím je základní vrstva Kroll. Ta je vyrobena z kombinace merino vlny (60 %) a materiálu Lenzing modal (40 %). Díky tomu si uchovává perfektní vlastnosti merino vlny, přitom je maximálně jemná a tedy příjemná na dotek i pro ty z nás, které mají citlivou pokožku a na merino se ještě necítí.

Ideální variantou bude také pro náročnější aktivity, kdy není potřeba používat teplé vlněné prádlo. A to po celý rok! Vždyť i na jaře či na podzim můžeš vyběhnout v krásné Kroll. Díky veselému barevnému provedení, netradičnímu designu a kontrastním švům oživí každý tvůj outfit a rozhodně jej nebudeš chtít schovávat! Kdo říká, že termoprádlo nemá být vidět?

 

Navíc máš na výběr několik variant.

 

Barevné varianty ti umožní kombinovat dle libosti. Takže přestaň volit mezi designem a funkčností, a vyber si ze základních vrstev od Kari Traa.

_pml938477

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *