Wintertrail Jacket od Michala Klimeše

Ambasador značky Raidlight otestoval bundu Wintertrail Jacket

Tato pánská (dámská) sportovní bunda je další doplněk pro někoho, kdo provozuje běh i v zimních měsících. Materiál je velice příjemný na omak a podšívka z Thermofleece zaručuje pocit tepla i v chladných podmínkách. Celorozepínací přední část bundy je vhodná k tomu, že si mohu dle délky regulovat rozepnutí větší či menší větrání a odvod vlhkosti od těla. K odvodu vlhkosti a lepšímu pohybu rukou také přispívají prodyšnější prvky v podpaží. V chladných dnech a větru oceníme kapuci, která při plném zapnutí zipu dobře ochrání i část obličeje. Bundu používám pro trénink a proto mi kapuce nijak nevadí a nepřekáží, když ji nemám na hlavě. 

Samozřejmostí u bund firmy Raidlight je očko na palec v kombinaci s delším rukávem. Pokud není velká zima, plně mi to nahradí rukavice a v případě manipulace s hodinkami nebo mobilem mám prsty volné.

Na bundě se mi osvědčily i kapsy se zapínáním na zip, jelikož chodím běhat vždy s mobilem a tady mám jistotu, že mi při běhu nevypadne. V kapse se minimálně pohybuje, a tak mi nijak nepřekáží.

Druhá kapsa může sloužit pro klíče, gel nebo další drobnosti, které si na běh bereme.

Nejen funkčnost, ale i design tohoto výrobku je propracovaný včetně reflexních prvků a tak tuto bundu mohu doporučit jako další součást běžeckého šatníku.

Michal Klimeš
ambasador značky Raidlight

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *