Vyhrála jsem auto!

Soutěž o Toyotu Yaris 2017

Minulý rok probíhala pro všechny z vás soutěž o novou Toyotu Yaris Hybrid a o další produkty značky Kari Traa. Nyní nám přišlo zhodnocení spokojenosti s hlavní výhrou od hlavní výherkyně:). Děkujeme!


Jmenuji se Kateřina Pozlerová a bydlím již 18 let v Peci pod Sněžkou kde i podnikám. Výhra vozu Toyota Yaris Hybrid v soutěži „Vyskákej si Toyotu“ s Kari Traa mě velice potěšila!

Nikdy jsem nepřemýšlela o koupi nového vozu, ale po této zkušenosti, řídit zcela nové auto bych již obrátila. Prostě to jde poznat!

Toyota Yaris je designově velmi povedené auto, na to, co je to za třídu vozu, tak i dostatečně vybavené. Pohodlné sedačky, snadno nastavitelné, vše co potřebuji je po ruce. Bezklíčové startování a možnost spárovat chytrý telefon s audiosystémem je super stejně tak jako handsfree. Vůz je parádně ozvučen, tak si za jízdy vychutnám svou oblíbenou muziku, kterou mám vždy v telefonu.

Toyota má dost bezpečnostních asistentů, které jsou v zimním klouzavém období opravdu ocenitelné a nápomocné. Couvací kamera je též dalším bonusem, zvlášť pro nás ženy.  Automatická převodovka oproti manuálu je samozřejmě pohodlnější, hlavně v městském provozu a při neustálém popojíždění, což já se dvěma dětmi, které stále někam vozím, vážně ocením.

Toyotu Yaris využívám téměř každý den na cesty do školky, s dětmi na výlety po okolí a staršího syna vozím na lyžařské tréninky. Svoji výhru si prostě užívám na maximum!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *