Jak si užít trénink na maximum!

Pokud je smyslem tvého života sport, trénink a jakákoli aktivita v přírodě, potom právě pro tebe je tady vychytané triko od firmy Raid Light. Byť je primárně vyvinuto pro trailrunning, brzy se stane ideálním kouskem pro jakoukoli aktivitu.

 

Raid Light Performer Top XP LS, tréninkový univerzál

Na běh, na kolo, na turistiku. Naprosto univerzální triko, které se díky své nízké hmotnosti, vlastnostem a příjemnému materiálu výborně hodí na jakoukoli zátěžovou aktivitu v přírodě. Dlouhý rukáv a stojáček se zipem ti umožní jej využívat nejenom po celý rok, ale také za každého počasí.

 

Tričko má tři kapsičky na zádech, což ti umožní si na kratší trasy nechat batoh doma a přitom s sebou budeš mít vše potřebné. Vysoce technický materiál je nejenom rychleschnoucí a prodyšný, ale především velmi příjemný na dotek. Spolu s technologií body mapped a odvětrávacím panelům na strategických místech ti poskytnou maximální komfort i při té nejnáročnější aktivitě, jako je například trailrunning.

A aby toho nebylo málo, nabízí ti Performer Tom XP LS opravdové vychytávky. Odnímatelný pásek na připnutí závodního čísla, silikonové výztuže na ramenou, klip na píšťalku či hadičku camelbaku nebo silikonový pásek na spodním okraji, aby triko drželo na správném místě. To jsou detaily, které ti umožní soustředit se pouze na svůj výkon, ať už na závodech či v tréninku.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *