Vybírejte exkluzivní vánoční dárky z nového katalogu Norské módy!

norskamoda_zima1617screen-1

Na 56 stranách Vám nově přinášíme nejen přehled nejdůležitějších novinek, které nesmí chybět ve Vašem zimním šatníku, ale i atmosféru Norska, představení nejvýznamnějších značek, našich prodejen a rozsahu nabízených služeb.

Jednoduchá orientace dle aktivit Vás nenechá na pochybách, co zrovna potřebujete či který kus bude pro Vaše blízké nejvhodnějším dárkem. To vše od oblečení přes doplňky po obuv. A pokud se přeci jen nerozhodnete, není to problém, můžete objednávat dárkové poukazy. Vaše blízké obdarujete, ale oni sami si vyberou, co potřebují nebo po čem touží.

Kromě zavedených značek, jako jsou Dale of Norway, Devold, Kari Traa a Bergans Vám na dvou stranách přinášíme jednu absolutní novinku – norské, stylové, vlněné a dokonale elegantní oblečení dle posledních trendů – značku We Norwegians!

Kromě exkluzivity a elegantního stylu najdete na stránkách nového katalogu Norské módy také dokonalou funkčnost – oděvy a doplňky nepostradatelné na svazích sjezdovek nebo při zimním tréninku venku i v tělocvičně.

To, co hledáte v Norsku, najdete v našem katalogu – kvalitu, exkluzivitu a originalitu více než stoleté tradice zpracování vlny a výroby oděvů do nejdrsnějších podmínek polárního kruhu, severského pobřeží a skandinávských hor.

Katalog ke stažení najdete ZDE.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *