Vlna je nad zlato

Vlna je nad zlato a to za každého počasí!I když svítí slunce a teploty se nepohodlně zvyšují. Když se řekne vlna, každý si ji představí v kombinaci pouze  se zimním počasím. Není tomu ale tak! Vlna se dá fantasticky využít celoročně!

Vlna je vhodná na celoroční nošení s vysokou fyzickou aktivitou v lesích, horách a dokonce i u  moře. Pryč jsou doby, kdy vlna nepříjemně kousala na těle. V dnešní době je zpracování vlny zaměřeno na tu nejjemnější vlnu Merino, která je příjemná na nošení a má mnoho výhod.

Značka We Norwegians se zaměřuje na propojení italského designu a norské kvality. Při výrobě se používá ta nejjemnější vlna Merino a také kašmír a hedvábí.

Výhody vlny:

  • přírodní a udržitelný materiál
  • antibakteriální
  • nezapáchá ani po několikadenním nošení
  • udržuje stabilní teplotu těla
  • absorbuje vodu a odvádí pot od těla
  • biologicky rozložitelná
  • vhodná pro alergiky

V horkých letních dnech i na horských túrách nemůže totiž nic konkurovat lehkým vlněným oděvům. Při stoupání do kopce, nebo jiné fyzické aktivitě se vaše tělesná teplota zvyšuje.  Vlastnosti vlny zaručí regulaci tělesné teploty a ochrání vás před přehřátím. Když se potom zastavíte na přestávku vysoko na kopci může vám být najednou zima, ale vlna vás i přes to stále zahřeje.

Příroda to má zkrátka skvěle vymyšlené!

Výlet do města, do přírody nebo na náročné horské túry si naplno užijete pouze ve vlně! Jen tehdy máte naprostou záruku toho, že neprochladnete a o vaše tělo bude nejlépe postaráno. Stejně tak, jako to mají ovce. I ony se musí přizpůsobit každému počasí a podnebí.

Například norská značka Dale of Norway se specializuje na luxusní vlněné svetry a oblečení ve kterém zazáříte!

Dnešní doba si žádá vysoký standard v oblékání. Vsaďte i vy na vlnu! Nebudete litovat!

A pozor její nošení je vysoce návykové!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *