Nejlepší první vrstva

Víte kdy je našemu tělu nejlépe? No přeci když se nepřehřívá a když mu není zima. Zkrátka když si udržuje svoji optimální teplotu. Jenže co si budeme povídat, při outdoorových aktivitách se vystavujeme různým rozmarům počasí a ještě se k tomu hýbeme a namáháme, takže to tělu dost ztěžujeme.

A tady vstupuje do hry funkční oblečení. Jak na něj? Jak jej správně vybrat a správně používat?

 

První vrstva Kari Traa Else

Pro méně chladné počasí je ideální první vrstvou KariTraa Else. Ultralehký materiál ze 100% merino vlny se skvěle hodí na lyžování, procházku nebo lenošení doma. Skvělý design , komfort a styl z vás udělá královnu kamkoliv přijdete!

Vlna má nespočet výhod, které stojí za zmínku.odvádí pot z těla

  • nezapáchá
  • je antibakteriální
  • udržitelná a biologicky rozložitelná
  • příjemná na tělě

Jako druhá kůže

Objevte maximální pohodlí a poznejte pocit příjemného tepla za každých podmínek. Vyzkoušejte žhavé dědictví Kari Traa Else. V nabídce je tričko s kulatým výstřihem jako teplá dámská základní vrstva ze 100% ultra jemné Merino vlny. Sladit se můžete do kompletu od hlavy až po paty.  Pro ženy, které chtějí okořenit sportovní výkon tradičním severským vzorem nabízíme čepice, trička a legíny.

Všestranný kousek v šatníku

Sport, pracovní schůzka, posezení s kamarády, cestování, lenošení. Všude to jde v pohodlném vlněném oblečení. Příjemně pružný materiál, ploché švy a dokonalý střih nebudou omezovat pohyb vašeho těla. Merino vlna je přirozeně prodyšná, odolává zápachu a navíc hřeje i chladí přesně podle aktuální potřeby těla.

Hledáte dárek, který vás nezklame? Zkuste vlněné ryze dámské oblečení Kari Traa.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *