Peří, to je, oč tu běží!

Nemusí být zima jak v pravěku, abys bojoval s chladem. Ten nepříjemný pocit tě může přepadnout nejen při selfie na vrcholu dobytého v zimních Tatrách, ale i na zastávce autobusu, stejně jako večer v kempu u piva. Vždy pak hledáš řešení na dosah ruky. Máme tu řešení pro všechny situace.

sunnmorsalpene_slingsby_fw18_hkkh_bl

Teplo v kapse na celý rok

Péřová bunda značky Bergans by ti neměla chybět při žádné ostré akci a nezklame tě ani při běžném nošení. Jako záložní teplá vrstva místo fleecky nezabere téměř žádné místo a navíc ji můžeš sbalit do vnitřní kapsy. Propracovaný střih bránící vyhrnování, když zvedneš ruce, prodloužená záda a přední kapsy ti poskytnou skvělý tepelný komfort v nepříjemných chladných dnech. Bunda je oděru vzdorná a díky DWR úpravě také částečně vodoodpudivá.

 

Chlub se cizím peřím

Lepší izolační materiál příroda nevymyslela. Peří je velmi lehké a v kombinaci s lehkým materiál tak Bergans přináší bundu lehkou doslova jako pírko. Skvělá barva a jemné detaily tuto bundu určitě zařadí mezi stálice tvého šatníku. Sundáš jí jen tehdy, když se budeš chlubit kamarádce. Na treku, ve městě, na běžkách či v kempu – tahle bunda tě zahřeje.

Dámská bunda

Pánská bunda

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *