Já a Kari Traa v Norsku

Ambasadorka Míša ve vytoužené zemi

Na přelomu května a června se mi splnil sen a s manželem jsme se vydali do Skandinávie. Cestovali jsme obytným autem a s malými přestávkami v Dánsku a Švédsku jsme dorazili až do vytouženého Norska.

To jsme měli v plánu projet od Osla přes Lillehammer až na západ k fjordům a pak zpět na jih. Sever jsme chtěli navštívit především kvůli přírodě, ale zajímala nás i místní architektura a celkově život lidí v zemi, která je bohužel té naší tak vzdálená (a nemyslím kilometrově).

Naplánované aktivity vysloveně vybízely k tomu sestavit outfity z oblečka od Kari Traa. Přece jenom auto nebylo nafukovací a potřebovala jsem něco, co bude vypadat a fungovat dobře ve městě na kávičce i na dlouhé túře v horách zároveň.

Ráno, když bylo ještě chladno, byla ideální teploučká a příjemná fleecová mikča Kari Traa Perle a do města pak moje oblíbená šedá Kari Traa Saue.

Na výletech po horách jsem pak využila jak běžecké kraťasy Kari Traa Mathea (jsou tak lehoučké, že máte pocit, že na sobě ani nic nemáte), tak legíny Kari Traa Louise.

Vršek jsem kolikrát neřešila, bylo tak krásné a teplé počasí, že se dalo chodit jen v podprsence. Zabalila jsem si Kari Traa Var a udělala jsem dobře, má jenom úzká ramínka a hezky jsem se opálila.

Kdyby vás lákalo jet tam taky…ráda poradím typy a triky (kde se levně zaparkuje, kde je dobrá káva a kde hezký záchody).

Míša P.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *