Lehké tričko pro letní dny od Devoldu

Merino vlna získává stále více příznivců z řad sportovců, turistů, protože prostě funguje. V tomto triku od Devold se budeš cítit
v pohodě po celý den.

Jedinečný potisk

Jsi-li milovník oblečení Devold, nesmí ti toto triko v šatníku chybět. Jedinečné vlastnosti vlny Merino dobře znáš. A ten potisk, to je ohlédnutí do historie celého Devoldu. Jde o původní logo, které Devold používal od roku 1853.

Pokud milovníkem Devold zatím nejsi, s tímto trikem se jím staneš. Poznáš v něm, že Merino vlna je dobře prodyšná, odolává pachům, zvládne s tebou vlažné letní ráno i rozpálené polední slunce. Pohodlný rovný střih se hodí pro celodenní nošení, zvládneš s ním i výlet s malým batohem. Ale nejlepší je super komfortní a lehké každodenní nošení.

Báječné pohodlí

Merino je prodyšné, odolá pachům i při vícedenním nošení. Neukouše tě a je příjemně měkké. Skvělé triko pro všední den i sportovně laděné odpoledne či víkendový výlet.

Navíc…

Naši ambasadoři, cestovatelé Daniel Dubský a Lukáš Kreis v tomto triku cestují po světě. Vybrali si ho pro pohodlí, lehkost a skvělé vlastnosti.

devold_original_man_tee_1-1
devold_original_man_tee_1-21

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *