Devold přináší vlnu budoucnosti

Vlna budoucnosti v nové zimní kolekci Devold

Kdo si myslel, že vlna je materiál historie, ten se plete. Nová kolekce Devold pro letošní podzim a zimu to dokazuje a nese se ve jménu inovace, která posouvá zpracování vlny do blízké budoucnosti. V Devoldu jsme tuto část kolekce nazvali Future WoolTM, tedy „vlna budoucnosti“.

Objevte první bundu Devold

Asi největší peckou je první třetí vrstva ze 100% merino vlny! Devold Trollkyrkja je větru i vodě odolná bunda, která, kromě možnosti mechanické ventilace, z podstaty vlny, která je skvěle prodyšná, sama odvádí vlhkost od těla a dokonale isoluje, i když je mokrá.

Lepené švy zvyšují odolnost bundy proti větru a vodě. Trollkyrkja tak poskytuje všechny možnosti technické bundy, je ale vyrobena ze 100% přírodního materiálu, který svými vlastnostmi zvyšuje její hodnotu a dělá z ní skvělého parťáka pro celoroční užití.

Mikinu místo péřovky?

Každé má něco do sebe, ale revoluční řada Tinden Spacer už toto dilema vyřešila. Poprvé byla vlna spojena s technologií Spacer, tedy vzduchovými kapsami, které prakticky nevedou teplo.

Tato inovativní technologie umožňuje vlně konkurovat jiným oděvům s vysokými poměrem tepelné izolace a nízké hmotnosti oděvu. Tinden si k tomu ale zachovává přirozené vlastnosti vlny, tedy schopnost aktivně regulovat teplotu těla a hřát ve vlhku.

Řada Tinden má spoustu vychytávek, jako vnitřní rukávy s otvorem pro palec, které v podstatě nahrazují rukavice, prodloužená záda hlídající tepelný komfort nebo integrovanou kapuci. Kromě mikiny zahrnuje řada Tinden také vestu¾ kalhoty a sukni.

Devold hýří barvami a vzory

Nová podzimně zimní kolekce Devold není jen technickou řadou nejlepšího vlněného termoprádla. Dámské i pánské kolekce první i druhé vrstvy jsou plné moderních barev a vzorů, které dokazují svou nadčasovost původem v historii.

 

Vždyť Devold vyrábí vlněné oblečení od roku 1853. Za celou dobu ho testují ti nejvýznamnější dobrodruzi a objevitelé. I proto se své oblibě i nadále těší klasické svetry, jednoduše nazvané originály.

Objevte svět vlny, objevte Devold!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *