Recenze zákaznice Kari Traa

Dobrý den, obvykle recenze nepíši, ale tentokrát opravdu musím. Začnu postupně. Jmenuji se Barbora Halamová a je mi 21 let, jsem instruktorkou ve sportovním klubu Relax Teplice a ráda běhám půlmaratony a maratony. Pohybu a sportovních aktivit mám tedy hodně. Většinou jsem běhala a cvičila v klasických sportovních  značkách, které jsem našla v každém obchodní centru, jenže s přibývajícím pohybem začaly růst nároky na sportovní oblečení. Naštěstí jsem se dozvěděla o značce Kari Traa se kterou přišla spolumajitelka sportovního klubu Relax a nyní i ambasadorka pro tuto značku Lucie Blahotová.

Zpočátku jsem se upřímně trochu bála změny, tenkrát to pro mě byla neznámá značka, ale barevný design a materiál mě přesvědčil o tom, že to stojí za to zkusit. Oblečení této značky jsem si zkrátka zamilovala a začala mít pocit, že potřebuju všechno. Těším se vždy na další kolekci a vím, že Kari Traa mě opravdu nezklame. Ale dost o tom, jak božské designy v každé kolekci jsou. To, jak úžasné jsou legíny a trička nebo tílka (na které mimochodem také nedám dopustit) jsou, píše určitě velká spousta lidí. O funkčnosti těchto věcí ani nemluvím, mohu vážně potvrdit, že funkční věci jsou vážně funkční a navíc krásné a pohodlné. Chtěla bych tedy vyzdvihnout jiné části kolekce.

Když jsem začínala nabíhat delší trasy, začala jsem mít velké problémy s tím, že jsem si pokaždé sedřela prsa a záda v oblasti, kde sportovní podprsenka končí. Vyzkoušela jsem opravdu snad všechny různé značky a typy podprsenek. Vždy jsem byla sedřená do krve a byla jsem z toho zoufalá. Maraton jsem tedy řešila tím, že jsem běžela v tílku, na tílku jsem teprve měla sportovní podprsenku a přesto ještě tričko,abych to schovala. Nemusím asi zmiňovat jak hrozně nepohodlné to bylo a jaké mi bylo vedro. Jsem tedy opravdu neskutečně vděčná za podprsenky Kari Traa, konkrétně momentálně běhám v Sexy Seamless Bra, dnes jsem v ní odběhla půlmaraton a ani jediný náznak sedřené kůže, je pohodlná, není vůbec na těle cítit a hlavně nikde neškrtí a nedře.

Dalším mým velkým problémem při běhání byly puchýře na chodidlech. Vyměnila jsem opět všelijaké značky ponožek, dokonce i bot…stejně se mi vždy u vnitřní hrany chodidla vytvořily bolavé puchýře. Po zkušenosti s Kari Traa podprsenkami, jsem neváhala a pořídila si i Kari Traa ponožky, konkrétně Tra Sock. Opět jsem nebyla zklamaná. Po trénincích žádné puchýře. Dnes jsem si je tedy vzala také na půlmaraton s tím, že uvidím, jak budou fungovat na 21 kilometrech. Jsem nadšená, nejen, že není opět žádný náznak sebemenšího puchýřku, ale navíc nohy nebyly vůbec zpocené, noha v nich vůbec neklouzala, nestahovaly nohu. Zkrátka perfektní. Nemůžu se dočkat až v oblečení od Kari Traa odběhnu další půlmaratony, ale také pražský maraton. Je to vážně obrovská úleva, když už nemusím přemýšlet nad tím, co si na závod obleču, aby to bolelo co nejmíň. Za mě jednoznačně tisíckrát DÍKY!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *