Pohodlná, praktická… a ještě sluší

V mikině Hareid Lady Jacket můžete cokoliv!5863_dustyplummel

Vyrazit na silvestrovské lyžovaní, vyhlížet silvestrovský ohňostroj z křesla u krbu či přebíhat do vedlejších okolních chatek a přát šťastný Nový rok.

Dámskou fleecovou mikinu Hareid Jacket bych vystihla nejlépe dvěma slovy: „pohodlná a praktická.“  A že Vám to v ní bude zároveň i slušet, je už jakousi normou pro dámské oblečení značky Bergans. Značka Bergans bere v potaz nejenom ženské křivky těla, ale i křivky teplotního komfortu žen.

Je vyrobena z rychleschnoucího prodyšného a lehkého unikátního systému Polartec® Thermal Pro®. Materiál je částečně recyklovatelný, což bych vyzdvihla jako další pozitivum tohoto výrobku.

Kapuce s kulatým otvorem opravdu nepropouští teplo, osobně se mi osvědčila i jako záchrana, když si zapomenete vzít na výlet čepici. Rukávy s otvory na palci vás pak pro změnu podrží, když si zapomenete vzít rukavice. Nakonec dodám, že do prostorných předních kapes se pak pohodlně vejdou zmíněné rukavice nebo i čepice zároveň.

Na této mikině nejvíce oceňuji, že nebrání pohybu a je dokonalá jak samostatně tak i jako mezivrstva pod bundu. Hravě s ní vyhrajete všechny koulovací bitvy, a i kdybyste prohrávali zasypáni koulemi sněhu, mikina vás bude díky svým izolačním vlastnostem stále krásně hřát.

Lucie Hrozová

img_1298_1img_1299_2

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *