Jak se obléct na skialpy?

Skialpinismus se stává stále populárnějším zimním sportem. Je skvělé si vyšlápnout kopec nahoru, vyznačenou trasou, kterou nemusí skoro nikdo znát.

Jak se ale co nejlépe na skialp vybavit a obléknout?

Máme pro vás pár cenných rad a tipů.

Jak se obléct na skialp?

Oblékněte se jako Norové! Ti zkrátka vědí už několik dekád, že  oblečení a vrstvení hraje tu nejdůležitější roli. Když se správně obléknete, užijete si sport a vše co k němu patří v suchu a v pohodě!

Kam vyrazit na skialp?

Teprve se skialpem začínáte a nevíte kam vyrazit? A nebo si jen chcete vyzkoušet novou trasu?

Čerpat inspiraci můžete v osmidílné sérii Skialpem to začalo!

Tento seriál vznikl za podpory Norské módy a věnuje se skialpinismu, vybavení a tipům do hloubky. Seriálem vás provede Alena Zárybnická.

Kolekce značky Bergans of Norway vhodná na skialpy​

Norská značka se stoletou tradicí, kterou v roce 1908 založil nadaný vynálezce Ole Bergans. Začali výrobou batohů, které jsou dodnes vlajkovou lodí značky. Kvalitu značky Bergans úspěšně otestoval Roald Amundsen při dobytí Jižního pólu roku 1912. Oblečení oceníte na skialpinismus a veškeré outdoorové aktivity.

Kolekce značky Devold of Norway vhodná na skialpy

Devold of Norway je jednou z nejstarších outdoorových značek. Příběh Devoldu začal v dobách prvních velkých polárních expedic. Společnost založená v roce 1853 na západním pobřeží Norska se už přes 166 let věnuje vývoji a inovacím zpracování vlny s cílem nabídnout vlněné oblečení bez kompromisu v kvalitě, komfortu a ochrany nepřízní počasí.

To nejlepší vybavení na skialp a veškeré outdoorové aktivity seženete na našem eshopu, nebo v kamenných prodejnách Národní 37, Praha 1 Jarošova 32, Litoměřice

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *