Lucie Hrozová věří bundě Bergans Storen

hoBergans Storen do pohody i nepohody

p9260249Storen znamená v Nizozemštině obtěžovat, ale tahle Storenka vás bude vše, jen ne „obtěžovat“. Drží zkrátka slovo a to i v těch nejextrémnějších situacích. Nekompromisní materiál, hravé
barvy, perfektní a precizní střih. Bunda je určena mimo vaši komfortní zónu, a opravdu to platí. Storenka se stane vaším spolehlivým parťákem.
Nepromokavá technická bunda, která se pyšní trojvrstvou membránou Dermizax®NX, vysokým vodním sloupcem 20 000 mm a dvakrát lepší paropropustností (prodyšnost) než ostatní membrány – 30 000 – 50 000 g/m2/24 h.

Já osobně bych vyzdvihla strečovost materiálu, kdy každý pohyb splyne se samotnou bundou a nic nebrání ani těm nejkrkolomnějším pozicím ať už při lezení těžkých ledů a mixů nebo válení sudů ze zasněžené sjezdovky. Storenka se mi ale osvědčila i jako pláštěnka při obyčejné cestě do práce. Je tak mým denním společníkem, když se v kanadské Victorii rozprší, díky reflexním prvkům se tak nebojím i noční vyjížďky na kole.

Významný plus vidím v chytrém střihu, díky němuž mi neprší na záda a led netaje do rukávů, protože by byly krátké. Kapuce se dá lehce přetáhnout přes lezeckou helmu a při její nízké hmotnosti mi nic nebrání nerušeně stoupat vzhůru za mým dobrodružstvím. Osobně se mi velmi líbí propracované detaily jako je například kapsa na vyhledavač, kterou lze otevřít na obě strany a šetří tak každou potřebnou sekundu v případě opravdové nouze. Široké rukávy, které mi umožnují bundu přetáhnout i přes lezecké zimní rukavice a možnost větrání podpaží, která při těžkém výstupu přijde vždycky vhod.

 

Vybrat si můžete z nebesky modré barvy s růžovým lemováním či růžové se žlutým lemováním, tak či tak budete na skále i svahu nepřehlédnutelné. Já jsem zvolila nebesky modrou, která připomíná barvu zamrzlých ledopádů.

Použití této bundy se opravdu meze nekladou, na bundu můžete klást ty největší nároky. Byla navržena pro všechny mé oblíbené aktivity jako je horolezectví, lyžařská i klasická turistika, freeride a vlastně veškeré outdoorové aktivity.

Někdy mám pocit, že byla navržena jen pro mě, ale byla navržena hlavně pro vás, takže vám s tou vaší Storenkou přeju spoustu čiré, nejen sportovní, radosti.

Luce Hrozová

p9260225p9260248p9260230

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *