Kari Traa jako synonymum dokonalé podprsenky

Každé alespoň trochu akční ženě by neměla v šatníku chybět kvalitní sportovní podprsenka. Ta musí plnit nejen funkci sportovní podprsenky jako takové, ale zároveň by měla být módním doplňkem. A jestli to beze zbytku některá značka splňuje, jsou to dokonalé podprsenky Kari Traa, které si oblíbí každá žena, která ji oblíkne. Podprsenky jsou bezkosticové a opravdu komfortní, vyráběné ze skvěle savého materiálu. A perfektně drží prsa.

Active Bra

Například Active Bra, jedna z nejprodávanějších, má perfektně a snadno nastavitelná ramínka, která netlačí a zároveň umožňují svobodný pohyb. Je třeba vyzdvihnout prodyšnou a savou podšívku, kterou ženy oceňují při vetší zátěži, kdy se hodně zapotí. Podprsenka je přizpůsobena střední podporou pro otřesy, tudíž v ní můžete bez problému skákat, jak chcete. Vaše poprsí si ale nebude dělat, co chce. Podprsenky Active Bra vynikají opravdu nápaditým a originálním vzorem.

 

Flott Bra

U této podprsenky nejvíce oceníte široká a pružná ramínka a vnitřní anatomicky tvarované bezkosticové košíčky. Díky kombinaci dvou různých látek umožňuje tato podprsenka hodně pohodlné nošení. Navíc výborně podepírá poprsí při extrémním pohybu. Látka je úžasně měkká a tolik příjemná na dotyk.

Vybírejte z nepřeberných vzorů a střihů zde. Aktuálně se slevou až 40 %.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *