KARI TRAA – oblečení, ve kterém sportovat nepřestaneš!

Dala sis taky předsevzetí, že začneš cvičit? Běhat? Chodit do posilovny? Pak je důležité nejenom rozhodnutí, ale také motivace, která ti vydrží (déle než první týden)! A tou správnou motivací je právě oblečení Kari Traa!

16043_karitraa_d3_training_4_038_1

Proč si neudělat radost právě teď, aby ses při cvičení cítila nejen dobře a komfortně, ale hlavně žensky. Oblečení, které podtrhne tvé ženské křivky, a přitom zakryje nedostatky, na kterých chceš právě začít pracovat.

 

Funkční legíny SJOLVSAGT

Velmi jemný a příjemný materiál, a přitom dostatečně pevný, aby ses při tréninku cítila dobře. Navíc v krásných barevných variantách, ke kterým sladíš cokoliv.
Ve variantě dlouhé, i ¾ velikosti.

 

 

Sportovní tílko TINA

Tílko vhodné nejenom do posilovny, ale i na běh a jakékoli aktivity, kdy je pro tebe důležitý nejenom výkon, ale také to, abys vypadala a cítila se výjimečně.

 

 

Triko  MATHEA

Triko, ve kterém budeš nepřehlédnutelná. Tričko nejenom na sport, ale také běžné nošení, s perleťovým leskem a důmyslnými detaily, které sedne každé z nás. K dispozici jak s dlouhým, tak krátkým rukávem.

 

 

Sportovní triko KRISTIN

Pokud to s během myslím opravdu vážně, je triko Kristin pro tebe to pravé. Můžeš ho využít jako první, ale i druhou vrstvu a jakýkoli náročný trénink pro tebe bude hračka.

 

 

Rychleschnoucí větrovka NORA

Naprosto univerzální kousek, který využiješ po celý rok! Bunda Nora s vysokým límcem může být tvým parťákem jak v létě na kolo, ale i v chladnějších dnech.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *