Jedinečná krása, nikdy nekončící pohodlí.

Všude kolem nás je krásná zeleň a květy. Cítíme, že léto přišlo do kraje a s ním doba výletů, procházek krajinou, projížděk na kole, dovolených. Vybíráme si oblečení, ve kterém zažijeme dokonalý komfort, které dá vyniknout naší kráse a které je tak trochu zázračné.

Nádherné Merino tričko a jediné cyklo tričko, které voní a chrání před sluncem

Zázračnou vlastností Merino vlny, kterou jako ženy oceníme je její antibakteriální schopnost. Díky tomu nesmrdí a tričko nám bude vonět i po dlouhých hodinách strávených třeba na kole. Po výletě stačí nechat vyvětrat místo praní a můžeme zase svěží šlápnout do pedálů. Vlna je odolná vůči UV záření, a tak můžeme být v klidu i v horkých letních dnech.

Dokonalý Relax v dokonalém oblečení!

Trička z kolekce Devold Klovstien jsou sice určena pro cyklistiku, ale jen my rozhodujeme o tom, kam si obléci oblíbený kousek. Merino trička jsou rychleschnoucí a tak můžeme sesednout z pedálů, nepřevlékat se a rovnou si dát rande s přáteli třeba v kavárně. V Merinu tričku s trochou eukalyptového Tencelu nám bude zkrátka fajn při jakékoli příležitosti po celé dny. Merino trička Klovstien jsou nemuchlavá. A tak jsou i perfektní volbou i na delší cyklistickou dovolenou.

Dámské Merino MTB tričko Devold Klovstien

Je libo drsný MTB, adrenalinový downhill anebo projížďka s partnerem?

Pánské Merino MTB tričko s 3/4 rukávem Devold Klovstien

Devold Klovstien předčí designem i funkcemi všechna očekávání. Vlněné tričko hřeje i když je mokré a vyrovnává teplotní rozdíly. V chladu bude hřát, v teple ochladí a navíc nesmrdí! Vyrazte na kola se svým partnerem, dokonale sladěni. Také muži si mohou vybrat MTB tričko v pánském střihu i designu.

Každá jsme jiná, ale spojuje nás láska k pohybu a přírodě

Merino Trička Devold mají krásný střih i barvy a ženám sluší. Každá si vybere to své. Projížďky parkem s kamarádkou tak získají nový rozměr. Zkrátka získáme velejemné cyklo tričko, které je tak nádherné i zdravé!

Z přírody pochází, k přírodě se vrací

Trička od Devoldu jsou 100% přírodní, jejich výroba je ekologická a jsou v přírodě plně rozložitelná. Mají tak pozitivní vliv na naši pokožku a s přírodou dokonale splývají. Díky tomu, že nesmrdí šetříme i prací cykly. Oblečení je odolné a udržitelné. Myslíme tak nejen na sebe, ale i na přírodu kolem nás!

#sheisoutdoors WINER BIKE

Cyklistické Merino oblečení  Devold Klovstien vyhrálo  ocenění za nejlepší outdoorové oblečení v kategorii  „cyklistika“ v ocenění #she is outdoor, které se uděluje outdoorovým výrobkům určených pro ženy. O držitelích rozhoduje mezinárodní komise.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *