Jako Norská princezna – Dale Alexandra

Její královská Výsost norská princezna Ingrid Alexandra propůjčila své jméno jednomu z nejúžasnějších vlněných kabátků. Je jím originální kabátek Dale Alexandra, vyrobený ručně 83061-fz jedinečné a extrémně kvalitní pleteniny merino vlny.

Zvonovitý střih úžasně podtrhne jakoukoli dámskou postavu. Spolu s decentními vzory pak vytváří tak dokonalý oděv, že se v něm skutečně budete cítit jako členka královské rodiny.

alexandra01_rgbDíky velice jemné merino vlně je kabátek neskutečně lehký, takže je velice příjemný k nošení. Je dokonalým doplňkem pod svrchní kabát, protože Vás v tomto období neuvěřitelně zahřeje.

Dale Alexandra patří do kolekce Elegance, která vyniká precizně provedenými detaily, ozdobnými knoflíky a výšivkami, původními a originálními vzory, typickými jen pro tento druh oděvu.

Pokud tedy toužíte po něčem exkluzivním, originálním a s dlouhou tradicí, přestože moderním, po něčem, co není vyrobené v Číně, ale stále ještě ručně a
navíc v zemi, která je synonymem kvality, pak norský pletený kabátek Dale Alexandra je to, co hledáte.

Oceníte všechny přednosti merino vlny, především její schopnost udržet tělo v teple, nepohlcovat zápachy a nemačkat se.

Dale of Norway k Alexandře nabízí také krásné a téměř nezbytné doplňky, kterými jsou šála a ohřívače zápěstí. To jediné Vám pomůže překročit hranici dokonalosti.

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *