HOLKY, SUNDEJTE TRIKA!

Venku je krásně a tak můžeš cvičit a trénovat venku, klidně celý den. Kvůli teplému počasí ale přichází dilema, co na sebe. Je horko, chceš toho na sobě mít co nejmíň, ale některé z nás s tím mohou mít trochu problém.

Problém s tím, že v šortkách ukážeš celulitidu, sportovní podprsenka odhalí tuk na břiše
nebo tílko zdůrazní povislé paže.

Výsledkem je to, že se spousta z nás schovává v upoceném oblečení nebo se trápí v tělocvičně místo, aby si užily léto venku… To vše jenom proto, že samy sebe srovnáváme s nějakým ideálem, o kterém si myslíme, že podle něj musíme vypadat nebo žít.

A právě tímto hloupým a nesmyslným srovnáváním přicházíme o svoji vlastní svobodu. Svobodu odhodit triko a zchladit se letním větříkem. Svobodu být tím, kým  jsme, a pohybovat se tak, jak se nám líbí a jak se cítíme dobře, bez ohledu na to, co na to říká okolí.

Proč máme potřebu se neustále s někým srovnávat co se týče vzhledu, zatímco v jiných oblastech se rády považujeme za jedinečné, odlišné a originální?

 

Musíme si uvědomit, že stejně jako jsme originální a jedinečné v osobnostech, jsme takové i co se týče našeho těla.

 

A nejenže je potřeba si to uvědomit, ale také ocenit a mít to ráda! Život i letní sezona je prostě příliš krátká na to, abychom se schovávaly.

 

Takže holky, sundejte tričko a letos v létě noste hlavně
VELKÝ úsměv!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *