Hledáte nadčasový a stylový kousek do vašeho šatníku?Nahlédněte do tvorby norských značek

Hledáte opravdu kvalitní svetr, nadčasové šaty či krásnou čepici, které vás nejen zahřejí, ale také podtrhnou váš styl?

Zkuste nahlédnout do tvorby norských značek!

Pracují s nejlepší přírodní merino vlnou. Jeden svetr pletou na zakázku klidně i dva týdny a jejich kousky jsou originální a nadčasové.

I proto na tyto výrobky nedají dopustit třeba i některé známé osobnosti, jimž záleží na kvalitě a udržitelné módě. Představujeme vám norské firmy , které nabízejí pohodlné svetry, dlouhé kardigany a úpletové šaty.

Značka We Norwegians se soustředí na propojení italského designu a norské kvality. Při výrobě oblečení používají přírodní materiály mezi které mimo merino vlny patří také vlna z lamy alpaka, koz kašmírských a angorských koz (mohér). Nošení tohoto oblečení vám zaručí příjemný pocit na vaší kůži a oslníte v něm po celý rok. Vyberte si ze široké škály oblečení vhodného jak do kanceláře, tak i na hory.

Další značkou, která se soustředí na výrobu luxusního oblečení je Dale of Norway.

Pletené kousky z dílny Dale vyjdou o dost dráž než v běžné konfekci a důvody jsou zřejmé. Designéři je totiž pletou ručně a vybírají pro ně nejkvalitnější vlnu: nejlepší příze pochází z ovcí merino. Takové pleteniny pak rozhodně nekoušou, a až se do nich zachumláte, pravděpodobně je nebudete chtít sundat. 

Značku Dale nosí i norská královská rodina a patří také mezi průkopníky vlněné módy.

Všechny norské značky najdete pod jednou střechou na webu – www.norskamoda.cz nebo v kamenných prodejnách Norské módy.

Praha Národní 37

Litoměřice Jarošova 32

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *