Výjimečný BIO ČAJ

812683_414455218634795_208049867_oGrowers Cup přichází s novinkou – čajem, který vám nabízí jedinečný zážitek s čajovou konvicí na cesty.

BIO ČAJ – Výjimečná kvalita

Kdykoliv a kdekoliv

Zakoupit pouze jako trojbalení můžete v našem e-shopu a od roku 2014 v těchto prodejnách.


Growers Cup přichází s novinkou
– čajem, který vám nabízí jedinečný zážitek s čajovou konvicí na cesty. Kombinací toho nejlepšího celolistového čaje, správného louhování a originálního filtru dosáhnete nejen zachování perfektní chutě, ale také si budete moci užít šálek opravdu „čistého“ čaje.

  • Žádný nepořádek, žádné čištění
  • Dozvíte se o chuti a původu Vašeho čaje
  • Příběh vašeho čaje budete mít vždy na stole
  • Lahodná chuť, snadná příprava, vychutnáte si kdekoli a kdykoli

Proces louhování je možno vícekrát opakovat (až 3x) a díky tomu si užít větší množství lahodného čaje. Horká voda má během procesu louhování perfektní kontakt s celolistým čajem a poté filtr efektivně oddělí listy od hotového nápoje. Díky tomu budete mít šálek opravdu „čistého“ čaje bez jakékoli sedliny. Originální design sáčku je koncipován tak, že jakmile nalijete první šálek, proces louhování se zastaví a váš čaj nezhořkne. Čaj má stejnou bohatou chuť jako celolistý čaj louhovaný v dobré staré čajové konvici.

Užijte si neopakovatelnou chuťf

BIO KÁVA – Vyjímečná kvalita

Zakoupit můžete v našem e-shopu a od roku 2014 v těchto prodejnách

Chytré věci na ven bývají jednoduché a lehké. Třeba Grower’s Cup – vysoce kvalitní BIO káva, kterou snadno připravíte i v přírodě nebo na cestách. Není to instantní unifikovaná chuť, ale poctivý překapávaný “turek”. Do patentovaného papírového sáčku nalijete půl litru horké vody, pár minut počkáte, a přes vestavěný filtr slijete do šálku. A pozor – stejně jako u značkového vína přesně víte, jakou odrůdu pijete a ze které plantáže pochází.

teabrewer-ice-tea

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *