Jaké bylo setkání na autogramiádě knihy Dotknout se hvězd s Márou Holečkem

Mára Holeček je již několik let spokojeným ambasadorem značky DEVOLD a JETBOIL. Jeho vášní je horolezectví, kterému se věnuje už od velmi útlého věku. V současné době se řadí mezi nejúspěšnější a nejzkušenější horolezce. Jako první Čech v historii také získal hlavní cenu prestižního ocenění Zlatý cepín. Mára vydal spoustu knih o své lásce k horolezectví a nám bylo velkým potěšením, přivítat ho osobně v našich prodejnách, Praze a Litoměřicích na autogramiádě jeho nejnovější knihy – Dotknout se hvězd.

1. Autogramiáda v Praze 15.12.2020

První autogramiáda se konala v kamenné prodejně Norské módy na Národní třídě v Praze dne 15.12.2020.

Mára rozdával podpisy i úsměvy a velmi rád prohodil pár slov s jeho obdivovateli. Nejmladšímu z nich bylo sotva půl roku. Inu, každý by přeci měl mít nějaký svůj vzor a klidně už od malička že?

Mára byl ochotný a rád poradil i zodpověděl zájemcům dotazy ohledně oblečení jeho oblíbených značek. Dokonce se i na chvilku vžil do role prodejce a pár kousků oděvů prodal. Dobré zkušenosti, kvalita, a hlavně funkčnost značek DEVOLD a JETBOIL zkrátka dělají svoje.

Prodejnu na Národní třídě jsme otevřeli v říjnu 2020 a my vás zde rádi uvítáme a poradíme s výběrem vhodného oblečení.  Najdete nás v pasáži Platýz – Národní 37/416, Praha 1, Staré město.

Více informací o našich prodejnách najdete na našich webových stránkách.

2. Autogramiáda v Litoměřicích 16.12.2020

Na druhou autogramiádu zavítal Mára dne 16.12.2020 na naši základnu v Litoměřicích, kde se nachází naše domovská prodejna Norské módy.

Na autogramiádě v Litoměřicích se sešla velká spousta outdoorových nadšenců, otužilců a dobrodruhů.

Autogramiáda probíhala ve velmi uvolněné a přátelské atmosféře. Podepisovalo se, povídalo, fotilo, zkrátka autogramiáda, jak má být.

V Litoměřické prodejně najdete široký výběr produktů a kvalitních oděvů. Máme zde mnoho výrobků z kvalitní vlny merino, které splní požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Těšíme se na vás!

Norská móda, Jarošova 32, Litoměřice.

Mára Holeček doporučuje

Mára osobně doporučuje spodní vrstvu Devold Expedition. Dále také druhou vrstvu Devold Tuvegga a jeho oblíbené svetry z kolekce Devold Nansen. Vařič Jetboil je nedílnou součástí Márových cest a dobrodružství. Jetboil je skladný, praktický, a hlavně lehký .

Využijete ho všude, kde nebudete mít přístup k elektřině nebo klasickému sporáku. Ideální na cestování autem, pro zahrádkáře, na výlety, jako záložní možnost vaření a samozřejmě i pro všechny kempaře a outdooristy.

Nemusíte se bát investovat do kvalitního vařiče, protože i kdyby se náhodou cokoliv stalo, máte 100 % záruku našeho servisu.

Variace vařičů a příslušenství můžete vybírat na eshopu Norská móda.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *