Zveme vás na závody 7 Pohoří Trail Run 2021

Norská móda Vás zve na běžecký seriál 7 Pohoří Trail RUN 2021, který vstupuje do dalšího ročníku, tentokrát již pátého. Stále pevně věříme, že se tento závod poběží. Minulý rok se uskutečnil v souladu s restrikcemi a neběželo se sice všech 7 závodů, ale i přes to, si každý užil skvělou atmosféru.

Pojďte do toho s námi a přihlaste se na závody 7 Pohoří Trail RUN 2021

Jelikož se snažíme zdokonalovat po všech stránkách, letošní závody nabídnou lepší zázemí i doprovodný program. Máte se opravdu na co těšit!

Naši kolegové z horské služby pečlivě vybírali a připravovali trasy tak, aby byl terén i běh příjemný pro každého. Takže se můžete těšit na lesní cesty, minimum asfaltu, maximum pěšinek a parádní horské scenérie.

V každém závodě bude opět na výběr kratší trať o délce 5+ km, 10+ km s převýšením kolem 500 metrů nebo dlouhá trať s délkou přes 20 km a s převýšením 1000+m. Můžete se opět těšit na překrásná místa České Republiky, jako jsou Jizerské hory, Orlické hory, Jeseníky, Krkonoše, Krušné hory a Šumava. Všechny trasy jsou popsané na webu www.7pohori.cz 

Inspirací pro závody a tratě nám bylo hlavně Norsko a to jak k běhu a ke sportu přistupují. Norové mají totiž ke sportu velmi kladný vztah. V přírodě se pohybují moc rádi a běh je pro ně relaxací a příjemným únikem z reality. Důkazem toho, že jsou Norové zdatní sportovci jsou i Olympijské hry, kde pokaždé excelují.

Běh v přírodě je příznivý jak po fyzické tak i psychické stránce. Je známo, že stromy, zeleň, příroda a fyzická aktivita jsou balzámem pro duši.

Běh Kari Traa RUN výhradně pro ženy

Nebude chybět ani úspěšný KARI TRAA RUN, trať výhradně pro ženy v délce 5+ km a tentokrát ve všech 7 lokalitách. Na jednotlivých závodech se dle terénu bude trať pohybovat v rozmezí 5 – 7 km s převýšením do 300 metrů. Ideální pro všechny, kdo trail runningem začínají nebo si chtějí zaběhnout méně náročnou trať.

Jak se obléct na běh

Norové sází na kvalitní oblečení, které je při běhu v drsných norských podmínkách zahřeje a odvede přebytečný pot. V našem podnebí bude trefou do černého řada Running od značky Devold nebo lehká bunda na běhání značky Bergans Cecilie Lt Wind Anorak. Výhradně pro ženy Karitračky, které chtějí být na závod šik, doporučujeme lehké sportovní bundy Nora a legíny Beatrice Tights značky Kari Traa.

Další skvělé, barevné a pohodlné kousky nabízí Norská móda na svém eshopu, vybavte se ať vás nic nepřekvapí.

Závod 7 Pohoří Trail RUN doporučuje i naše ambasadorka a tvář značky KT, Eva Samková.

A kdo ví, třeba se tento rok i zúčastní. Kdo poběží s ní???

Chci běžet závody 7 Pohoří Trail RUN

Startovné na jednotlivé závody:

  • do měsíce před závodem 490 Kč
  • během měsíce před závodem 590 Kč
  • na místě 690 Kč

Všechny podrobné informace najdete na webu www.7pohori.cz nebo na naší fanouškovské stránce facebook.com/7pohori

Těšíme se na vás na startu!

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *