Klättermusen

Klättermusen je švédská společnost, která vyrábí outdoorové oblečení a vybavení pro zákazníky s vysokými nároky na výdrž a spolehlivost.
Klattermusen nabízí širokou kolekci oblečení od košil po expediční bundy. V nabídce jsou také batohy vhodné pro širokou škálu použití. Nově budou v kolekci také unikátní spacáky. Důraz při výrobě každého produktu je kladen na jeho užitečnost, použitelnost a kvalitu. Například batohy se dají uzpůsobit přímo na aktivitu při které je budete používat. Pro výrobky jsou použity pouze špičkové materiály, mnohé z nich představil Klattermusen na trhu vůbec jako první značka. Před uvedením na trh jsou výrobky 2-3 roky testovány při náročném používání ve švédské přírodě.

Příběh kalhot

Mnoho lidí sní o cestách a dobrodružstvích s nimi spojenými. Nedostupné vrcholy hor, stejně jako tajemné pralesy, nekonečné pláně, mořské hlubiny lákají nás, objevitele a snílky.   V roce...

Číst více

Íránem cestou necestou

Damávand úspěšně zdolán Jan Dohnal, náš ambasador, to dokázal a 23. 5. 2018 stanul na 5 610 m vysokém Damávandu. Výstup na izolovaný zasněžený vrchol byl náročný. Počasí však...

Číst více

Společnost byla založena Peterem Askulvem v roce 1984. Klättermusen má nyní prodejce v 18 zemích. Ústředí se nachází ve švédském Åre a jeho největší trhy jsou Švédsko, Německo a Norsko. Velký důraz je kladen na práci pro životní prostředí, včetně jednoho procenta zisku z prodejů, které jsou investovány do ekologických projektů. Dále do podvědomí dostali pojem ECO-index, kterým se inspirovaly i jiní výrobci. Více se o těchto činnostech dočtete na oficiálních stránkách Klattermusenu.