Alfa, více jak 90 let zkušeností v oboru.

Unikátní outdoorová obuv z Norska!

Tradice, vysoká kvalita a inovativní přístup právem řadí obuv Alfa na špičku v trekové obuvi.

Lepší boty pro lepší outdoorový zážitek!

 

Kvalita na prvním místě

Alfa je pro všechny zákazníky, kteří nejsou ochotni snižovat své standardy. Od roku 1931 vyrábí prvotřídní, lovecké a turistické boty, vojenskou, pracovní a bezpečnostní obuv. Klade důraz na kvalitní materiály, důslednou kontrolu výroby a maximální kvalitu výrobků. Výrobky podrobuje náročným testům nejen v laboratořích, ale i v přirozených , náročných podmínkách vysokohorských i polárních oblastí světa.

Norové si nemohou dovolit nosit nekvalitní obuv, oni jsou vystaveni nepříznivému a proměnlivému počasí každý den. Alfa je nejprodávanější a nejoblíbenější norskou značkou outdoorové obuvi

Vedle osvědčených materiálů renomovaných výrobců (Gore®, Vibram®) používá i vlastní technologie (ALFA AIR ™, paměťová pěna) a komponenty.

Aktuální kolekce Alfa zahrnuje:

Nepromokavé vysoké lovecké boty, nepromokavé vysoké i nízké turistické boty a nově i boty běžecké.

Vysoce kvalitní norské boty ALFA není nutné rozcházet, boty jsou už předtvarované tak, že i první nošení je bez puchýřů.

Kde koupit boty ALFA:

ČESKÁ REPUBLIKA

SLOVENSKO

Alfa vrstvení

Unikátní systém vrstvení Alfa kombinuje více vrstev izolačního materiálu, který vytváří ideální prostředí pro vzduchu, který funguje jako důležitý termoregulační element. Třešničkou na dortu je Gore-Tex membrána, která zabrání vodě v proniknutí do boty a zároveň umožní botě si zachovat svoji prodyšnost s důrazem na maximální pohodlí za všech podmínek.

 

 

Povrch bot řady Alfa AirTM se skládá z laminovaných vrstev. Vnější vrstva je perforované mikrovlákno, které má své výhody v bezúdržnosti, prodyšnosti a extrémní odolnosti. Druhá vrstva může být různě přizpůsobena specifickým vlastnostem dané boty, ať už jde o izolaci, ohebnost či prodyšnost. V kombinaci s technologií GORE-TEX je tento systém vrstvení schopen udržet nohu v suchu a pohodlí téměř po celý rok, bez ohledu na roční období.

Vlastnosti:

  • odolné
  • ultralehké
  • prodyšné

 

Bezpečná přilnavost bez ohledu na terén

Za více než 40 let úzké spolupráce s Vibram Alfa vyvinula tu nejdokonalejší podrážku na trhu. To vše s jediným cílem, zajistit dokonalou přilnavost za všech okolností na každém povrchu pro váš bezpečný výlet do přírody i do města.

 

 

PÁNSKÁ NEPROMOKAVÁ TURISTICKÁ OBUV ALFA HOLT APS GTX

Ultralehká a přitom maximálně odolná turistická bota i do náročného terénu, vhodná pro celoroční použití.

Převratnou novinkou je bezúdržbový svrchní materiál ALFA AIR, chránící nepromokavou membránu GORE-TEX®. Už nikdy žádná impregnace, stačí jen zašpiněné boty umýt a 100% funkčnost je obnovena.

K dispozici pánský i dámský model na eshopu norskamoda.cz! >>

PÁNSKÁ TREKOVÁ OBUV ALFA WALK KING ADV GTX

Univerzální kožené boty s membránou GORE-TEX®. Obuv je nepromokavá a prodyšná, což vám zajistí vysoký komfort po celý den. Měkký horní okraj a paměťová pěna Memoryfoam dále zvyšují pohodlí, zatímco ochrana špičky a paty prodlužuje životnost boty.

K dispozici pánský model na eshopu norskamoda.cz! >>

DÁMSKÁ LEHKÁ TURISTICKÁ OBUV ALFA CECILIE LOW GTX

Lehká, měkká a krásná turistická obuv, ideální pro lehčí procházky a každodenní nošení v přírodě. Vyvinutá speciálně pro ženy a jejich outdoorová dobrodružství v úzké spolupráci s profesionální dobrodružkou a horolezkyní Cecilií Skog. V kombinaci s nepromokavou a prodyšnou membránou GORE-TEX® nabízí pohodlí pro vaše nohy i při vysoké aerobní zátěži.

K dispozici dámský model na eshopu norskamoda.cz! >>

V srdci Norska

Alfa je proslulá norská značka založená v roce 1931, a je tak jedním z nejstarších výrobců obuvi v Norsku. Již více než 90 let hrdě vyrábí lyžařské a trekingové boty pro milovníky outdoorových aktivit. Kromě toho poskytuje obuv profesionálním uživatelům, jako je norská policie, norské obranné síly a další profesní skupiny kladoucí důraz na vysoké standardy pro funkčnost, pohodlí a kvalitu.

Sídlo společnosti Alfa se nachází v Jarenu, 70 km severně od Osla. Probíhá zde vývoj a design všech výrobků. Produkce se pak uskutečňuje u vybraných kvalitních výrobců v Evropě a Asii podle přísných pokynů a požadavků na kvalitu a pod pečlivým dohledem.

Během osmi desítek let se boty Alfa zúčastnily tisíců velkých a malých expedic: od soutěží na běžeckých školách až po odvážná dobrodružství, exotické stoupání a extrémní výpravy v zimě přes pustou zimní krajinu. Vystoupily na vrcholy všech kontinentu, prošly Grónskem a stanuly bezpočtukrát na obou pólech.

Kvalita a funkce jsou základem značky. Alfa nabízí výrobky řemeslné a kvalitní, které udržují vaše nohy suché a teplé – bez ohledu na to, zda lyžujete na osvětlené běžecké trati, chodíte po horách nebo lovíte. Obuv Alfa je vyhledávaným obutím pro outdoorové nadšence v Norsku i v sousedních zemích.

Historie společnosti Alfa je dlouhá a pyšná, avšak Alfa se soustřeďuje na budoucnost. S nekompromisním přesvědčením, že skvělé boty Vás zavedou ke skvělým outdoorovým zážitkům, je snahou poskytnout boty bezkonkurenční kvality. Vývoj inovativních výrobků v průběhu let zpochybnil zavedené standardy a přetváří se v kombinaci moderních technologií a materiálů novými a jedinečnými způsoby. Alfa věří, že tak vytváří vynikající produkty nejvyšší kvality.

Přeměnit tradičního výrobce obuvi na moderního dodavatele na trhu se sportovním zbožím je cesta plná zákrutů. Jako hrdý nositel norského turistického a horolezeckého dědictví nechává Alfa své dlouhé zkušenosti a tradici přenášet do produktů budoucnosti.

Dobrodružství teprve začíná a Alfa se snaží, aby vám stále přinášela jedinečné zážitky z pobytu v přírodě. Prozkoumávejte!