Pro zmrzlé královny zimy

I když jsme milovnice zimních sportů a v horách trávíme maximum svého volného času, pořád jsme především ženy. To znamená, že nám je dost často zima. A to je přesně ten okamžik, kdy budete bundu Kari Traa Tove Midlayer milovat nejvíc.

 

Na trénink, na lyže i do města

Technicky vymakaná tenká bunda, kterou využiješ nejenom po celý rok, ale hlavně úplně kamkoli. Díky elastickým panelům na bocích je perfektní variantou na běh, běžky či skialpy, pokud klesne teplota pod nulu. Jestli plánuješ pohodovější aktivitu, jako třeba lyže, bundu Tove užiješ jako izolační vrstvu pod membránovku. Můžeš po ní sáhnout i na cestu do města či do práce v chladnějších jarních dnech, když už nepotřebuješ zimní kabát.

 

Kachní peří a perfektní střih

Tove Midlayer je plněná tím nejjemnějším kachním peřím, a je tak ideální izolační vrstvou do mrazivých dní nebo jako svrchní vrstva pro sportovní výkony v chladnějším počasí. Bunda je skvěle střižená, má prodloužené elastické manžety rukávů s otvorem na palce a díky tenkým elastickým panelům si nebudeš připadat jak michelin.

 

 

Příjemné kombinace barev doplní tvůj styl ve městě i uprostřed hor. Veselé barvy s kontrastními prvky ve sportovním duchu, nebo elegantní černá ti zaručí, že bundu Tove Midlayer dokážeš zkombinovat s jakýmkoli kouskem ze svého šatníku.

Je zkrátka naprosto dokonalá.

Tak vybírej dokud ještě jsou!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *