Životní styl bez kompromisů

Elegance i funkčnost v šedi města

Ráda nosíš oblečení z funkčních materiálů, ale svou oblíbenou sportovní bundu ve městě nosit nechceš? Chceš být oblečená s ohledem na módní trendy a neuhnout od osvědčených řešení sportovního oblečení? Oblečení Bergans z kolekce Lifestyle ti na obě otázky odpoví najednou. Přináší ti totiž elegantní modely určené pro každodenní nošení s vlastnostmi technického oblečení.

Co pro tebe máme?

Dámský zateplený kabát 3v1 Bjerke

Bjerke je špičkovým společníkem do města a na volný čas. Budete tě spolehlivě provázet celý rok. V teplém, ale deštivém dni tě ochrání svrchní membránová vrstva. V chladných dnech tě zahřeje spodní kabát svým vlněným objetím. Do zimního marastu můžeš obě vrstvy spojit do jedinečného kompletu – pružný, vodě a větru odolný teplý kabát s výbornou prodyšností, ve kterém nebude mít zima žádnou šanci. Všechny detaily a prvky jsou chytře umístěné tak, aby nebránily v pohybu, přidaly kabátu na eleganci a podtrhly tvou ženskost.

 

Dámská lehká péřová bunda Myre

Myre v sobě kombinuje výhody peří a softshellu. Svrchní materiál je větruvzdorný, odpuzuje vodu a navíc je neskutečně lehký. Díky tomu se péřová náplň uvnitř snadno nadýchne, aby skvěle izolovala. Boční softshellové panely dodávají bundě skvělou prodyšnost a volnost pohybu. Až se přes den oteplí, můžeš bundu klidně zabalit do pravé kapsy a schovat do tašky.

 

 

Ať už vybereš teplý celoroční kabát či lehkou péřovku, nebudeš zklamaná. Oba kousky si spolehlivě najdou místo ve tvém šatníku.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *