Zimní trénink s KARI TRAA

Taky se vymlouváš, když venku sněží, fouká, nebo padají trakaře, že se v tomhle neběhá? Tak pro tebe máme špatnou zprávu. Kari Traa myslí i na tyhle výmluvy a proto je tady kolekce pro zimní trénink.

Bundy, kalhoty, rukavice i čelenky. Bohužel, vše je tak vymakané a skvěle to vypadá, že ti prostě nezbude nic jiného, a budeš muset vyrazit ven.

Bunda s kapucí Tove

Naprostá bomba! Zateplená a větruodolná bunda, která díky svým parametrům zvládne jakoukoli nepřízeň počasí. Dlouhé a elastické manžety na rukávech, skvěle padnoucí kapuce, a navíc – reflexní prvky, takže můžeš vyrazit ven i za tmy. To se v zimě hodí.
Zobrazit produkt

 

Větruodolné legíny Toril

Znáš ten pocit, kdy při tréninku třeba jen trošku foukne, a ty se domů vracíš se zmrzlým zadkem? Vyřešeno. Skvěle střižené, větruodolné a zateplené legíny. Navíc mají reflexní a kontrastní prvky rozmístěné tak důmyslně, že opticky zeštíhlují postavu, což, na rovinu, ocení každá z nás.
Zobrazit produkt

 

Rukavice Myrbla

Pokud trénink venku myslíš opravdu vážně, potom potřebuješ i rukavice. Ideální volbou jsou Myrbla, stoprocentně oceníš detaily, které ti ulehčí používání smartphone. Navíc jsou dostatečně odolné, abys je mohla využít například i na skialpy nebo na kolo.
Zobrazit produkt

 

Čepice a čelenka Myrbla

Doplňky z kolekce Myrbla ti pomůžou dotáhnout tvůj outfit k dokonalosti. A nejen to. Díky nim budeš opravdu v teple, protože jestli je něco špatně, tak v zimě běhat bez pokrývky hlavy. Čelenku navíc využiješ po celý rok, tak není co řešit.
Zobrazit produkt

Tento komplet doporučuje i ambasadorka Irena!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *