Za 10 sekund postavený

Do kempu přeci jezdíte odpočívat, tak proč se trápit stavbou složitého stanu, který vám jen zkazí náladu a tím celý víkend. Stan Frendo Easy 2 snadno sestavíte během několika málo sekund díky patentovanému systému Flash Touch.

Stan vybalíte z brašny, jednoduše postavíte konstrukci, jako když rozevíráte deštník, a uchycením tropika do bezpečnostního zámku máte hotovo.

Volně stojící stan Frendo Easy 2 je dvouplášťový. Vnější tropiko chrání před deštivým a nepříznivým počasím. Ventilační otvory zajišťují lepší cirkulaci vzduchu a odvod vlhkosti.

 

Stan díky rozměrům 220 x 150 x 110 centimetrů poskytne dokonalý komfort dvěma dospělým osobám a určitě se mezi dva rodiče vtěsná i potomek.

Sbalený stan pak díky velkorysému otvoru na zip snadno vložíte do praktické brašny, ve které se nejen jednoduše přenáší, ale i výborně skladuje.

 

 

Frendo nabízí mnoho skvělých doplňků pro kempování a ke stanu Easy 2 se určitě skvěle hodí nabíjecí led světlo Ambilight. Díky designu, jednoduchosti nabíjení přes USB a prakticky řešenému zavěšení spolu s dotykovým zapínáním se budete těšit, až zapadne slunce.

 

 

 

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *