We Norwegians – svět luxusu a kvality v časopisu Vogue

Módní bible je jen jedna. Kdo by neznal módní časopis, který udává světové luxusní módní trendy už více než celé století?  Vogue, je vydáván již 130 let a to ve dvaceti zemích světa. Svět luxusní módy a doplňků je vždy fascinující.  Naleznete zde vzrušující svět plný zajímavých střihů, drahých materiálů, výrazných barev, nadčasových vzorů a modelek, které vynikají nadpozemskou krásou.

We Norwegians je norská značka prvotřídního vlněného oblečení, je dokonalým spojením luxusu, krásy, ohleduplnosti vůči přírodě a spokojenosti svého nositele. Spojením norské kvality a inspirace italským designem. Vychází z mnohaleté zkušenosti produkce vlny a tradice tohoto materiálu na norském poloostrově. Snad také proto se značka, založená norskou návrhářkou, Tove Grane, dostala na stránky tohoto světově proslulého časopisu.

Oblečení nebo umění?

Když si u nás, v Norské módě kupujete oblečení, nekupujete si jen nádherné módní kousky, ale zároveň kvalitní a funkční oblečení, které je ve skutečnosti uměním. Oblečení, které nosíme, ztělesňuje nejen nás jako nositele, ale i vlivy času a předcházejících i současných období. Každý model má svou historii a význam. We Norwegians dodává nový moderní náboj a snaží se o zcela nové pojetí vlněného oblečení. Vtiskává do jednotlivých kusů oděvu všechny dokonalé vlastnosti vlny, které ji příroda nadělila. Vyniká především zpracováním moderními technologiemi a neotřelým propojením ležérního norského luxusu a italského designu.

Prvním kouskem, který se dostal do časopisu Vogue, je svetr Setesdal. Svetr kombinuje nejkvalitnější, nejjemnější přízi s krásou teplých, zemitých tónů. Je vyroben z té nejjemnější a nejkvalitnější Merino vlny a Kašmíru. Je neuvěřitelně jemný, lehký a přesto robustní a nádherně hřejivý. 

V časopisu Vogue můžete najít i dokonale jemnou sportovní a zároveň luxusní spodní vrstvu, tričko Voss Chevron z velejemného Merina a hedvábí.

Nahlédněte do světa luxusu

We Norwegians přináší to nejkvalitnější luxusní vlněné oblečení, které má svůj nezaměnitelný styl.

Pokud toužíte nahlédnout do světa luxusu a kvality v oblasti módy a módních doplňků, navštivte nás v kamenném obchůdku v centru Prahy. V Norské módě najdete svět exkluzivního zboží – oblečení, kvalitních bot, doplňků a lifestylového vybavení.

Inspirujte se

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *