SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhraj lístky na film Poslední závod a čepici, která hřála herce při natáčení.

CHCEŠ VYHRÁT 2 LÍSTKY NA VÝPRAVNÝ FILM POSLEDNÍ ZÁVOD REŽISÉRA TOMÁŠE HODANA NEBO ORIGINÁLNÍ NORSKOU ČEPICI, KTERÁ HŘÁLA HERCE PŘI NATÁČENÍ?

Odpověz na následující otázku, vyplň formulář a lístky máš v kapse a čepici na hlavě. 

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

1) Kdy se běžel Poslední závod, při kterém tragicky zahynuli Hanč a Vrbata? Nápovědu najdeš níže v našem článku.

Svoje odpovědi nám pošli prostřednictvím vyplněného formuláře a nezapomeň vyplnit i pole POZNÁMKA se soutěžním heslem uvedeným na Facebooku. Výherce vylosujeme 22. března 2022 a budeme ho kontaktovat emailem. Pravidla soutěže najdeš na konci této stránky.

NORSKÁ MÓDA JE GENERÁLNÍM PARTNEREM FILMU POSLEDNÍ ZÁVOD

Od čtvrtka 24.3.2022 bude uveden do kin skvělý český film „Poslední závod“ režiséra Tomáše Hodana o lyžařském závodu z roku 1913, při kterém v Krkonoších zahynuli Bohumil Hanč a Václav Vrbata. Vypravěčem příběhu je Němec Emerich Rath, který se marně snažil zachránit Bohumila Hanče.

Do vlněného oblečení norské značky Devold a péřových bund Bergans of Norway byl oblečený celý filmový štáb a herci na hřebenech Krkonoš v okolí Labské boudy. A jaké bylo natáčení můžet vidět ve videu.

Fotogalerie z natáčení

Natáčení probíhalo během ledna a února v roce 2021 a podmínky byly opravdu severské.                  

V extrémních podmínkách se hercům oblečení osvědčilo a pomohlo k jejich, “přežití”.

V HLAVNÍ ROLI DEVOLD A BERGANS

Ve fimu uvidíte například skvělý norský vlněný svetr DEVOLD Svalbard nebo tradiční vlněný svetr DEVOLD Nansen, který od začátku své výroby nezměnil image a oblékali ho na své expedice i nejznámější norští polárníci Nansen a Amundsen. 

Limitovaná edice

Ve spolupráci s filmem jsme připravili speciální limitovanou edici nášivek s logem filmu Poslední závod. Při nákupu svetrů Devold tyto nášivky přidáme jako dárek 🙂

Nenechte si tuto jedinečnou událost ujít a buďte i vy oblečeni jako opravdoví hrdinové! 

Podívejte se na trailer k filmu

Pravidla soutěže

Soutěž o lístky na film Poslední závod, které lze uplatnit v kinech Cinema City po celé Čerské republice a originální norská čepice.

I. Soutěž probíhá v období od 19. 3. 2022 do 22. 3. 2022.

II. Jak se do soutěže zapojit?

Odpovězte na soutěžní otázku vyplněním formuláře na webu www.norskamoda.cz/soutez
Soutěžní otázky:
V kterém roce se běžel Poslední závod, při kterém tragicky zahynuli Hanča a Vrbata? 

III. Výhry

Hlavní cena: 2 lístky na film Poslední závod
2. Originální norská čepice

IV. Vyhlášení a předání cen soutěže

Vyhlášení soutěže proběhne do 7 dnů po ukončení soutěže, nejpozději do 29. 3. 2022.
Informace o výherci budou k nalezení na webu blog.norskamoda.cz a FB norskamoda.cz, Devoldczsk, Bergansczsk, Forgirlsbygirlscz.
Výherci budou kontaktováni na e-mail, který uvedou v soutěžním formuláři. Konkrétní barvu čepice zašleme dle aktuálních skladových zásob.

V. Podmínky účasti v soutěži

  • Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby starší 18 let a státního příslušenství.
  • Soutěžící se do soutěže zaregistruje tak, že na soutěžní microsite vyplní všechny požadované kolonky u soutěžního formuláře. Formulář se skládá ze dvou oddílů – ze sekce „Soutěžní otázky“, ve které soutěžící odpoví na jednu vědomostní otázku a jednu tipovací, a ze sekce „Osobní údaje“, ve které soutěžící vyplní své osobní údaje, resp. jméno, příjmení, telefon, PSČ a emailovou adresu. Soutěžící může formulář vyplnit pouze jednou. Soutěžící je dále povinen poskytnout pořadateli souhlas se zpracováním osobních údajů.
  • Na konci soutěže proběhne vyhodnocení soutěžních formulářů.
  • Výhercem se stává ten autor, který zodpoví všechny otázky správně, případně bude svým odhadem nejblíže.
  • Výherci soutěže budou informováni do 7 dnů po ukončení soutěže. Je tedy v zájmu každého soutěžícího, aby správně vyplnil soutěžní formulář.
  • Soutěžící poskytuje svou účastí v soutěži souhlas s případnou prezentací úspěchu soutěže v souladu s těmito pravidly a dále k prezentaci na vybraných komunikačních kanálech.
  • Soutěžící je povinen do soutěže odpovídat slušným a kultivovaným komentářem odpovídajícím tématu soutěže.
  • Soutěžící poskytuje svou účastí v soutěži souhlas s pravidly soutěže stanovené organizátorem a zavazuje se je dodržovat. V případě, že soutěžící bude soutěžit v rozporu s těmito pravidly, vyhrazuje si organizátor právo vyřadit takového soutěžícího ze soutěže.
  • Organizátor si vyhrazuje právo změnit pravidla soutěže, případně soutěž zastavit, odložit či zcela bez náhrady zrušit. Dále si vyhrazuje právo vyloučit ze soutěže odpovědi s obsahem neslučitelným s dobrými mravy nebo poškozující norskamoda.cz a Lanová dráha Sněžka a jejich dobrou pověst.

VI. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo konečného posouzení splnění či nesplnění podmínek stanovených pro získání výhry v soutěži. Výhru nezíská soutěžící, kteří nesplní byť jen okrajově či částečně stanovené podmínky pro získání výhry. Pořadatel tímto nepřebírá vůči účastníkům soutěže žádné jiné závazky a tito nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany Pořadatele než uvedená v těchto pravidlech.

Organizátorem soutěže je společnost: North Trappers s. r. o.

E-mail: info@norskamoda.cz

IČ: 28221672

DIČ: CZ 28221672

Spisová značka: C 25745 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem

Ze získání výhry jsou vyloučeni zaměstnanci organizátora a spolupořádající společnosti a jejich rodinní příslušníci.

Výhru nelze vymáhat soudní cestou a není možné za výhru požadovat finanční plnění.

Ve sporných případech si organizátor vyhrazuje právo rozhodnout s konečnou platností.

V otázkách zde neupravených se soutěž řídí právním řádem České republiky s vyloučením kolizních norem mezinárodního práva soukromého.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *