Vlajková loď

Když je venku pěkně, jsou prožitky z pohybu v horách odlišné od těch, při kterých je venku pěkně hnusně.  Aby sis užil přírodu naplno za každého počasí, musí tvoje výstroj odolat všem živlům. Pokud si potrpíš na kvalitu a funkčnost bez kompromisů, je tu to nejlepší svrchní oblečení Bergans na skialp a vysokohorskou turistiku – bundu a kalhoty Storen.

vatnahalsen_flom_f

Vrcholná výbava

Technická nepromokavá bunda Bergans Storen Jacket tě překvapí svou nízkou váhou a snadnou sbalitelností. Membrána Dermizax NX neproteče ani v těch nejhorších podmínkách, které tě na svahu mohou potkat. Až to pustíš z kopce dolů, vítr ti nepustí k tělu. Střih je dostatečně volný, abys mohl v případě zhoršených podmínek přidat další vrstvy oblečení. Pružnost materiálu Dermizax NX dodá volnosti pohybu nový rozměr a nebude tě nic omezovat. Do kapes se dostaneš i s nasazeným batohem či úvazkem. Dostat helmu pod kapuci, velké odvětrávání v podpaží a reflexní prvky jsou samozřejmostí.

water1mark-2
wa1termark-1

Tutti, boty, kalhoty

Tyhle kalhoty bundu báječně doplňují. Kalhoty jsou tedy nepromokavé, prodyšné, pružné a na vnitřním spodním okraji nohavice samozřejmě zpevněné. Díky propracovanému střihu a funkčním detailům budeš dokonale chráněn a celý den v horách si skvěle užiješ.

wat1ermark
waterm1ark-3

Tohle kilo uneseš

Dupeš do kopce a valíš z kopce bez ohledu na počasí. Až se počasí zlepší, nebude ti sbalená bunda s kalhotami zabírat v batohu nadbytek místa. Tohle „kilo“ v batohu budeš mít rád – maximální výkon a funkčnost, minimální objemto je Storen.

 

Veškeré produkty řady Storen nalezneš na našem e-shopu.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *