VIP Garden party společně s představením nové kolekce exkluzivních norských značek!

V minulých dnech proběhlo v naší kamenné prodejně na Národní třídě v Praze, představení nové kolekce exkluzivních norských značek. V příjemné atmosféře proběhlo i setkání našich spokojených a stálých zákazníků, kteří byli na akci pozváni. Dress code se nesl v barevné kombinaci norské vlajky a dodržela jej většina pozvaných. Nádvoří galerie Platýz se tak na chvíli proměnilo v Norsko.

Přivítali jsme vzácné hosty

Na akci dorazila i řada našich ambasadorů a vzácných hostů. V první řadě snowboardcrossařka Eva Samková s přítelem Markem Adamczykem, který zavzpomínal na natáčení filmu Poslední závod, kde je Norská móda generálním partnerem. Eva Samková je ambasadorkou norských značek již několik let. Sama miluje a vyznává norský životní styl. Osobně se zná i s olympionistkou Kari Traa, která založila ryze dámskou značku norského oblečení, nesoucí její jméno. Eva je tváří značky Kari Traa pro Českou republiku a souzní s filozofií značky. Evka miluje přírodu a toulání se po horách, stejně tak jako Norové.

Nakonec promluvil o svých plánech do budoucna i světový rekordman v plavání pod ledem a náš ambasador David Vencl.

Módní přehlídka a představení nové kolekce exkluzivních norských značek

Představení nové kolekce norských značek BergansDale of NorwayKari TraaWe Norwegians zaujala všudypřítomné svou barevností, nadčasovým designem a propracovanými střihy. Tuto exkluzivní módu seženete pouze v našich kamenných prodejnách a na eshopu www.norskamoda.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *