V síti na skialpy!

Světová jednička ve vlněném oblečení Devold připravila kolekci funkčního prádla přesně pro tuto sportovní aktivitu. Řada Devold Wool Mesh vyniká prodyšností, pohyb neomezujícím střihem a nízkou vahou. Vše pod taktovkou prvotřídní Merino vlny.

Neporazitelná prodyšnost

Když do toho šlapeš, přebytečné teplo musí pryč. Ten pocit mokrých zad znáš. Triko s rolákem Devold Wool Mesh Half Zip Neck má chytře rozmístěné síťované panely, které bleskurychle odvětrávají do dalších vrstev. Naopak na místech, kde je třeba teplo udržet, je tradiční vlněný úplet. Vyšší límec a prodloužený zip se dvěma jezdci se taky hodí. I když se hodně zpotíš, v tomhle triku neprostydneš. A až to pustíš z kopce dolů, vzduch zachycený v síti tě udrží stále v teple.

Na délce záleží

Klasická situace „Dostanu se do boty s ponožkou a podvlíkačkami?“ odpadá. Tříčtvrteční podvlíkačky ti v botách vadit nebudou. S trikem tvoří skvělou funkční dvojici. Tak, aby tvoje túra byla v pohodě.

„Futrál na krk“ a čepice na hlavu

Nezapomeň na krk a hlavu. Dá to rozum, že je třeba ochránit i tyto části těla. Vlněný doplněk se prostě hodí mít po ruce. Nákrčník snadno upravíš i na kuklu či čepici. Ale i samostatnou čepici v této řadě najdeš.

 

Řada Devold Wool Mesh mákne přesně podle tvých potřeb. Efektivně odvede vlhkost do dalších vrstev a zároveň tě udrží v teple. Tato skialpová sezóna ještě rozhodně nekončí.

Připni pásy na fošny a v síti hurá na svah!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *