Jsi žena? Pak je Urban training pro tebe!

Urban training pro všechny ženy!

Už od roku 2015 pravidelně pořádáme Kari Traa Urban Training. A samozřejmě i v letošní sezoně bude mít každá žena i dívka možnost zúčastnit se Urban Trainingu, udělat něco pro sebe a hlavně si to užít!

Co tě čeká?

Oproti minulým sezonám bude letos trénink kratší, a to 90 minut. Stále ale platí, že si UŽIJEŠ SPOUSTU ZÁBAVY a ještě uděláš něco pro sebe. Při Urban Trainingu si vyzkoušíš cviky na určité partie, ať už to bude zadek, břicho, nebo ruce, a to s využitím čehokoli, na co se dá ve městě narazit – lavičky, schody, zábradlí.

Pokud nemáš ráda přeplněná fitnesscentra a ráda cvičíš venku, a přitom si denně najdeš třeba jen hodinu, je pro tebe Urban Training to pravé. Nepotřebuješ vůbec nic!

Odměna i motivace

Jsme ženy, a tak je důležité, abychom se cítily dobře a samy sobě se líbily, a jakékoli cvičení není výjimkou. Proto máš možnost si v rámci registrace na Urban Training koupit tričko Kari Traa za super cenu. To je určitě motivace pro každou ženu, co se ráda líbí a taky odměna pro každou sporťačku, protože oblečení Kari Traa nejenom skvěle vypadá, ale je také stoprocentně funkční!

 

Urban Training není závod!

V rámci celého Urban Trainingu uběhneš dohromady maximálně 3 kilometry, tedy se nemusíš bát, že bys to nezvládla. Veškeré cviky jsou navíc s vlastní vahou, a jejich obtížnost a intenzitu si tak určuješ sama a záleží jenom na tobě, jak moc se zničíš:-) Takže vem kámošky a budeme se těšit!

 

Registrace budeme postupně přidávat, tak sleduj www.urbantraining.cz!

 

A takhle trénují na Urban training naše ambasadorky

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *