Unikátní běžecký závod 7 Pohoří Trail Run se blíží! Tak neváhejte a přihlaste se!

Sedm let, sedm závodů, sedm hor a sedm vrcholů! Už se těšíte na nejzajímavější závod českými horami v norském stylu? Letos zahajujeme již sedmý ročník a máte se na co těšit!

Závody nejkrásnější krajinou Čech pro vás trasuje Horská služba ČR, která opravdu ví, které úseky na všech sedmi pohořích jsou ty nejzajímavější pro drsný horský běh. Závody jsou v norském stylu, protože díky náročnosti, ba i délce jednotlivých tras, jsou pro opravdové dobrodruhy a sportovce, kteří se nebojí výzev a krkolomných stoupáků.

Jedinečné trasy, horské výhledy

Můžete se těšit na jedinečnou outdoorovou atmosféru a dechberoucí výhledy. A máme něco i pro ženy, které nikdy neběhaly. Myslíme i na vás! Přijďte si proběhnout lehčí trasy, Kari Traa RUN, upravené více na pohodu. Záměrem je získat si lásku ke sportu a k horám, protože není důležité vyhrát, ale prodýchat se, pokochat se, uvolnit endorfíny a vypadat u toho dobře. 

Patronkou závodu Kari Traa RUN je Eva Adamczyková (ex. Samková) alias nejrychlejší holka planety.

Zpráva pro všechny horské nadšence. Budete mít z čeho vybírat! Horkou novinkou bude také ultratrail!

Neváhejte se přihlásit a to ideálně na všech 7 pohoří, protože celý seriál je za akční cenu!

Darujte zážitek!

Neběháte vy, ale někdo z vašich blízkých? Pak ho obdarujte tím, že mu věnujete startovné jako DÁREK! Poukázku vám pošleme po uhrazení startovného.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *