Udělejte z nošení batohu zážitek

Zážitek s Bergans Helium PRO 40

Hledáte perfektně sedící, ultralehký a přesto velmi odolný, funkční a objemný batoh pro své zimní aktivity? Už nemusíte. Představujeme Vám batoh Bergans Helium PRO 40.

Helium Vás při úložném objemu 40 litrů překvapí svou extrémně nízkou hmotností, váží jen 1 a ¼ kilogramu. Jeho komfortní zátěž je přitom 17 kilogramů. Otevírání po celé délce batohu značně usnadňuje přístup do hlavní úložné části. K Heliu navíc můžete připevnit lyže nebo cepíny.

I při tak nízké hmotnosti má Helium PRO nosný systém Bergans Quick Adjust, který snadno přizpůsobíte svým individuálním potřebám. Usnadní Vám pak pohyb při treku po horách nebo na lyžích, ať už zvolíte běžky, backcountry nebo skialpy. Prodyšné materiály použité při výrobě zádové konstrukce zvýší už tak dokonalý komfort nošení batohu, že nebudete nikdy vycházet bez něj.

Na vývoji tohoto úžasného batohu se podíleli zkušení horští vůdci, kteří vývojářům designérské dílny Bergans poskytli neocenitelné informace. Není tedy divu, že za řadu Helium dostala společnost Bergans of Norway ocenění Norského centra pro design a architekturu (DOGA) cenu „Dokonalý design“.

Kompletní nabídku Bergans batohů naleznete ZDE.

4734_red-solidgrey4735_solidcharcoal-hotpink4734_solidcharcoal-koiorange

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *