Trénuj i v mrazu!

Pokud to s během myslíš opravdu vážně, je jasné, že trénuješ za každého počasí. Takže i v zimě, v mrazu. A i když trénuješ na plno, může se stát, že venkovní teplota klesne tak nízko, že budeš muset vyběhnout s nějakou tou vrstvou navíc.

Teplá, přitom prodyšná

Wintertrail Top je běžecká mikina z velmi pružného materiálu, díky kterému tě nebude při běhu nijak omezovat. Pokud je taková zima, že musíš sáhnout po teplejším kousku oblečení, jistě oceníš její prodyšnost a zvládneš v ní tak celý trénink. Dostatečně dlouhý zip ti zajistí maximální odvětrávání přebytečného tepla a vyšší límec zase oceníš při seběhu nebo větru.

Vnitřní materiál Thermofleece výborně izoluje a zároveň aktivně odvádí vlhkost od těla. Mikina má dvě boční kapsy na zip, kam schováš telefon nebo gel na delší tratě a malou kapsičku na rukávu. A to není všechno. RaidLight myslí na všechno. Silikonové výztuže na ramenou pro stabilitu běžeckého batohu nebo klip na připnutí hydratační hadičky na hrudi, to jsou detaily, které z téhle mikiny dělají naprostou špičku.

 

Nezapomeňte!
Většina oblečení, přes to, že nejsou na skladě, je možné objednat!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *