Tip pro bězce a běžkyně – ultra pohodlné boty ALFA Ramble

Komfortní lehká obuv ideální pro outdoorovou aktivitu. Svrchní tkanina je přizpůsobena pro běh na štěrkových, asfaltových a lesních tratích. V kombinaci s nepromokavou a prodyšnou membránou GORE-TEX® nabízí pohodlí pro vaše nohy i při vysoké aerobní zátěži. Mezipodešev poskytuje stabilitu, tlumení a podporu. Podrážka Vibram® zajišťuje dobrou přilnavost na mokrých i suchých cestách. RambleAdvance GTX W jsou přizpůsobené ženské anatomii chodidla.

Boty jsou z odolného lehkého nylonového materiálu se silnějším výztužným vláknem, který je pravidelně vetkaný do tkaniny. Mají šněrovací systém s očky a prošitím. Prostorná přední část boty a stabilní fit zaručují pohyblivost prstů, zatímco kulatý tvar paty snižuje riziko puchýřů. Gumová obsázka špičky a paty zvyšují trvanlivost a prodlužuje životnost.

Membrána GORE-TEX®
Vodotěsná a izolační vrstva s jedinečnou prodyšností pro větší pohodlí. Díky technologii Performance Comfort je navržen tak, aby umožňoval maximální pohodlí při použití v širokém spektru podmínek při venkovních aktivitách. Technologie Performance Comfort se nachází hlavně v horolezeckých, turistických a loveckých botách společnosti Alfa.

Anatomická vložka
Anatomicky vytvořená vložka, která udržuje nohy v suchu a pohodlí díky prodyšným materiálům s velkou absorpcí. Pěnová konstrukce zajišťuje tlumení nárazů, pohodlí a úlevu unaveným nohám. Antibakteriální povrch také pomáhá předcházet zápachu.

Podrážka
Vibram® Trail je revoluční podrážka vyvinutá prostřednictvím spolupráce Alfa s Vibram®. Je konstruována s důrazem na stabilitu, přirozené odvalení a pohodlí. Speciální rám TPU poskytuje mimořádnou podporu a stabilitu při běhu. Vylepšené trakční a brzdné vlastnosti jsou dosaženy díky speciálním přizpůsobivým výčnělkům podrážky. Výsledkem je prémiová podrážka a bezkonkurenční přilnavost na kluzkém a vlhkém povrchu.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *