Splynutí s přírodou, parťák Devold a volání Černé Hory

Travelbeat, to je cestovatelský pár ze severu Čech, který cestuje po světě se svou Kráskou. Tak se jmenuje jejich “dům na kolečkách”. Kam vyrazili letos Daniel & Jindřiška – two overlanders on the road?

Čas Vánoc, svátků a volna v nás vzbudil toulavého ducha, což není těžké. Nejdříve jsme chtěli navštívit Rakousko, poté Slovensko, ale nakonec rozhodlo srdce a my neodolali volání Černé Hory.

TravelbeatCZ

Následujeme volání s pořádným vybavením a naší Kráskou

Na Štědrý den jsme vyrazili na cestu do milovaných hor národního parku Durmitor, kde bylo sněhu pomálu, že si ani místní rodáci tak špatnou zimní sezonu nepamatují. Krásku jsme zaparkovali u kamaráda v kempu, ideální zázemí pro následující dny. Předešlou zimu jsme tu chodili na sněžnicích, lyžovali, ale tentokrát to bylo ve jménu pěší turistiky a dokonce jsme si zajeli i na koupačku k moři. 

U moře jsme se rozloučili s rokem starým a přivítali rok 2023. Oblečení od Devoldu bylo opět s námi, protože se na něj můžeme spolehnout v každém počasí i za každé situace. Je to nejvěrnější parťák! S Devoldem na každé cestě a při každé příležitosti, roky minulé, ten současný a rozhodně i budoucí! 

Oblečení od Devoldu, boty Alfa, vařič Jetboil a kafe v papírových konvičkách od The Brew Company, byly s námi přes vánoční prázdniny v Černé Hoře.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *