Seriál „Skialpem to začalo“ získal ocenění

Sportfilm Liberec 2016 – INTERNATIONAL FICTS FESTIVAL

Výsledky 19. ročníku mezinárodního festivalu sportovních filmů už jsou známy. V kategorii Metodické a populárně skialpem-to-zacalo_norsko1
vzdělávací snímky
obhájilo Skialpem to začalo za loni vydanou sérii skvělé první místo. Bylo tak rozhodnuto na základě hodnocení přihlášených filmů, které probíhalo ve dnech 29. – 30. srpna 2016.

Porota byla ve složení:

Předseda: František Kolář, členové: Jakub Bažant, Jaroslav Černý, Heike Hulánová, Hana Jarošová, Václav Korunka, David Opatrný, Zdeněk Škoda, Jiří Závozda.

V protokolu výsledků byl seriál Skialpem to začalo krátce shrnut:

V posledních letech přibývá v českých i zahraničních horách skialpinistů. Řada z nich se vydává na trasy bez znalosti základního vybavení i bez znalosti nebezpečí, které je na otevřených pláních mohou potkat. Proto tým České televize přišel s unikátním projektem, který nejen podává základní metodické pokyny, ale seznamuje i s trasami v Krkonoších, Tyrolsku a Norsku.

 

Pokračování tohoto oblíbeného seriálu startuje na ČT Sport od 19. listopadu každou sobotu. Oficiální stránky Skialpem to začalo, kde naleznete veškeré informace, zde: http://www.skialpemtozacalo.cz/.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *