Senzační svetr RINGHEIM od Kari Traa

Když jsem poprvé v zimní kolekci 2019 spatřila svetr RINGHEIM…

…zamilovala jsem se.

To ovšem nebylo nic proti tomu, když jsem svetr poprvé oblékla. Naprosto mě uchvátil krásný zimní design a střih svetru. Mám moc ráda zimu a svetry jsou samozřejmě nezbytnou součástí. Najít ale takový, který zahřeje a zároveň se v něm budete cítit krásná, to je výzva.

Jenže teď už hledat nemusíte!

Svetr RINGHEIM je mimo jiné i z velmi příjemné merino vlny a nechybí ani alpaka, takže svetr je měkoučký a hlavně teplý. Vzala jsem si ho na procházku v 6 stupních, a pod tím jsem měla jen dámské vlněné triko s dlouhým rukávem Kari Traa LØKKE. Bála jsem se, že mi bude zima, ale opak byl pravdou. Svetr mě celou dobu krásně zahříval, a dokonce krásně zvládnul i pár kapek deště.

Svetr má kulatý výstřih u krku, ale ne tak vysoký, aby škrtil. Je pohodlný a moc se mi líbí jeho délka, protože v něm člověk nevypadá jako v pytli, ale zároveň není moc krátký.

Co na něm upoutá milovnice módy je to, že je velmi fotogenický a stává se tak stylovým módním kouskem. Stačí vzít džíny a pohorky, svetr RINGHEIM a jste za hvězdu. Mě dokonce zastavili lidé na procházce v lese a ptali se, odkud ho mám!

Svetr najdete na e-shopu Norské módy a je k dostání v pěti barevných provedeních. Určitě dávejte pozor při jeho praní, aby se nesrazil. Při správné péči se mu ale nemůže nic stát. Svetr doporučuji všema deseti.

Krásnou zimu!

#ZaNormalniHolky

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *