Šéf Norské módy dokazuje, že risk je zisk!

Majitel firmy NORSKÁ MÓDA, která je úspěšným prodejcem kvalitních norských svetrů a outdoorového oblečení v Česku, se nebojí riskovat. V roce 2002 vsadil vše na jednu kartu. Prodal dům, aby měl na vzorky norských svetrů a vykročil tak ke splnění snu o vlastním podnikání.

‘‘Prostě jsem tomu hodně věřil.,, říká Jiří Fidrant.

Sázka na norské svetry se Jiřímu vyplatila. Dnes má firma velké obraty, dvě kamenné pobočky a spolupráci s mnoha partnerskými obchody.

Jiří má jako jediný v Česku výhradní zastoupení značek DevoldDaleBergans a Kari Traa. Tyto značky mají dlouholetou tradici a jejich výrobky se značí opravdovou kvalitou, dlouholetou tradicí a udržitelností.

Jiří je velkým milovníkem Norska a severské kultury jako takové.

Líbí se mu hlavně i to, že co Nor řekne, to platí. Nemusí se sepisovat žádné smlouvy, protože Norové si zkrátka za svým slovem a kvalitními výrobky stojí. Norové nemusí nikomu dokazovat, že jsou jedničkou na trhu.

 I proto, je pro mě ctí prodávat norské značky u nás tuzemsku.,, zmiňuje Jiří.

 

Jejich výrobky ale člověk nedostane úplně zadarmo. Za vyšší cenu však dostane kvalitu, poctivost, trvanlivost a udržitelnost zodpovědnou k životnímu prostředí.

Kvalitní norské svetry se v Česku uchytily. Jiří a jeho firma NORSKÁ MÓDA, prosperuje hlavně i proto, že Jiří má na podnikání svůj pohled. Jak říká: 

“Nejde jen o vydělávání peněz za každou cenu. Naplňuje mě krásný a férový byznys, ve kterém se každému mohu podívat zpříma do očí.,,

Jiří Fidrant

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *